Horizon Hotel

Bluetooth®-clockradio med USB-opladning og stemningslys

Getting started with your Horizon Hotel

Product Specifications

Rated Power Input
2 x 5W
Weight (g)
890
Frequency Response
70Hz - 20kHz
Height (mm)
160
Height (in)
6-5/16
Width (mm)
183
Width (in)
7-3/16
Depth (mm)
86
Depth (in)
3-3/8

Wake up to eye-opening JBL sound

Med JBL Horizon-clockradioen begynder din dag med JBL-stereolyd, der udfylder hele lokalet, beriget med den stemningsfulde glød fra LED-lamperne. Horizon har to separate alarmer, der kan indstilles til dig og din partner. Vågn op til én af tre originale digitale alarmtoner, din foretrukne FM-station, musik fra din smartphone via Bluetooth eller en traditionel summetone. Radioen har fem programmerbare FM-stationer og kan desuden afspille musik trådløst fra enhver Bluetooth-telefon eller -tablet. Horizon har et kompakt design, der egner sig til placering på alle natborde og køkkenhylder. Det skarpe LCD-urdisplay har en indbygget sensor, der automatisk justerer lysstyrken efter de omgivende lysforhold. Med de to USB-porte kan du hurtigt oplade telefoner, tablets og andre bærbare enheder. Den store slumre/lys-knap og det klare LCD-display gør JBL Horizon let at betjene, selv når du er døsig, og det indbyggede system til batteri-backup sikrer, at du altid vågner – selv i tilfælde af strømsvigt.

To uafhængige alarmer til dig og din partnerVælg mellem FM-radio, originale digitale alarmtoner, musik streamet fra en Bluetooth-enhed eller en traditionel summetone.LED-stemningslys vækker dig blidt og nænsomtLCD-displayet justerer automatisk lysstyrken, så den passer til lokalets belysning
Fyldig JBL-stereolyd, der udfylder hele lokalet, fra en kompakt enhedNyd den lækre JBL-lyd, uanset om enheden bruges som vækkeur eller Bluetooth-højttaler
Stream din musik trådløst via Bluetooth®Virker med med alle smartenheder (telefoner og tablets)
To USB-porte med lynopladning af to enheder
Afrundede linjer og kompakt formgivning, der passer ind i ethvert hjemDen bløde, gummibelagte finish er rar at røre vedTilgængelig i sort eller hvid