Draagbaar

• Audiovervorming of het wegvallen van geluid (drop-outs) tijdens het gebruik van PartyBoost of Connect+/Stereo Boost

Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

Kan ik de PartyBoost-functie gebruiken als ik mijn JBL-luidspreker verbind met een computer (pc/laptop/Apple Mac)?
    De PartyBoost-functie is niet beschikbaar wanneer uw JBL-luidspreker via Bluetooth met een computer is verbonden. Dit is een technische beperking. Bij verbinding met een computer fungeert de computer als het primaire apparaat. Daarom heeft de JBL-luidspreker geen controle over het opnieuw verzenden van het bluetoothsignaal naar andere JBL-luidsprekers.

OPMERKING: De luidsprekers die hierdoor worden beïnvloed zijn de JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox 2, evenals alle toekomstige producten met de PartyBoost-functie.
    Heeft deze luidspreker een aux-ingang?
    Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
    Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden
    • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
    Meer FAQs
  • Biedt de Flip 4 SE ondersteuning voor JBL Connect/JBL Connect+?
    Nee, de Flip 4 Stealth Edition biedt geen ondersteuning voor JBL Connect of Connect+. De Stealth Edition kan niet worden gekoppeld met andere apparaten van JBL.
    Hoe weet ik wanneer de batterij in de Flip 4 SE moet worden opgeladen?
    De Flip 4 SE heeft 5 witte leds die het batterijniveau aangeven als het apparaat wordt ingeschakeld. Elke witte led staat voor ongeveer 20% batterijniveau. Als alle witte leds uit zijn en de laatste led rood knippert, moet u de batterij opnieuw opladen.
    Hoe kan ik de Flip 4 SE inschakelen en koppelen?
    Druk eenmaal op de aan/uit-knop van de Flip 4 SE om het apparaat in te schakelen. Als u de Flip 4 SE voor het eerst inschakelt, wordt deze automatisch in de Bluetooth-koppelingsmodus gezet en zou u de Flip 4 SE moeten kunnen vinden in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten op uw mobiele telefoon/tablet. Druk op de Bluetooth-knop op de Flip 4 SE om de koppelingsmodus handmatig in te schakelen
    Is het mogelijk meerdere apparaten te verbinden met de Flip 4 SE?
    Nee het is niet mogelijk om tegelijkertijd via meerdere apparaten verbinding te maken met de Flip 4 SE. Als u een nieuw apparaat aan de Flip 4 SE moet koppelen, drukt u op de Bluetooth-knop van de Flip 4 SE om de koppelingsmodus in te schakelen. De Flip 4 SE zou moeten voorkomen in de lijst van Bluetooth-apparaten op uw mobiele telefoon/tablet
    Meer FAQs
  • Beschikt de Clip 3 over de Connect+ functie?
    Nee. Er zit geen Connect+ functie op de Clip 3.
    Moet ik de USB-dop afsluiten om te zorgen dat de luidspreker waterbestendig is?
    Ja, de USB-dop moet volledig gesloten zijn zodat de luidspreker waterdicht is.
    Hoe terug te zetten: Flip 2, Flip 3, Clip 2
    Houd in de Power ON-modus de "Volume +" en "Telefoon"-knoppen gelijktijdig meer dan 3 seconden lang ingedrukt -> Apparaat schakelt vanzelf uit.
    Nu is het apparaat gereset naar de fabrieksinstellingen.
    Kan ik de luidspreker opladen als het nat is?
    U moet de micro USB of oplaadpoorten volledig droog maken voordat u de stekker erin stopt om op te laden.
    Meer FAQs
  • Waar bevindt zich de microfoon?
    Onder de kleine opening naast de hands-free knop ( met het telefoon icoon ).
    Wat is de sociale modus?
    Als de sociale modus wordt ingeschakeld, kun je tot drie bron apparaten aansluiten. Beide apparaten kunnen het afspelen overnemen. Er wordt muziek afgespeeld vanaf het laatste bronapparaat waarbij op afspelen wordt gedrukt.
  • Hoe een Bluetooth-verbinding met uw mobiele apparaat te maken

Koppelen met Bluetooth

1. Druk op de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system knop op de Partybox om het pairingproces op te starten.
    2. Pak uw This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system apparaat.
    3. Ga naar instellingen --> Bluetooth --> Bluetooth inschakelen --> This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    4. Vind de Partybox luidspreker waarmee u een Bluetooth-verbinding wilt maken.
             This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    1. U hebt nu een verbinding en kunt uw favoriete muziek streamen.
      1. OPMERKING: Er kunnen maar twee apparaten tegelijkertijd verbonden zijn en als u via het tweede Bluetooth-apparaat wilt luisteren, stopt het eerste met afspelen.
      2. Om afspelen met Bluetooth te stoppen, steek een USB-apparaat erin.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
      Zingen tijdens het afspelen van Bluetooth-muziek
      Je kunt je eigen karaoke-feestje bouwen met je JBL Partybox. Sluit gewoon je microfoon (alleen geleverd met de Partybox On The Go) aan, verbind je mobiele apparaat via Bluetooth en begin met het afspelen van muziek en met meezingen. Zo simpel is het!
      PartyBox TWS-informatie
      Het is mogelijk om twee JBL PartyBox-luidsprekers van hetzelfde model via TWS (True Wireless Stereo)-modus aan elkaar te koppelen.

PartyBox On-The-Go/100:
      Koppel eerst alleen de linker PartyBox aan het gekozen apparaat, met de rechter PartyBox uitgeschakeld. De luidspreker die het eerst wordt verbonden, wordt automatisch het linkerkanaal. Zet nu de rechter PartyBox aan en ga verder met de TWS-koppeling (hieronder beschreven).

PartyBox 200/300/1000:
      Een knop (L/R) aan de achterkant van de luidsprekers wordt gebruikt om het juiste kanaal aan de luidsprekers toe te wijzen na het tot stand komen van de koppeling (pairing).
      Om de TWS-modus te activeren, houdt u de Bluetooth-knop op de eerste luidspreker ingedrukt totdat het meldsignaal na ongeveer 5 seconden klinkt. Houd vervolgens de Bluetooth-knop op de tweede luidspreker ingedrukt totdat het meldingssignaal klinkt (zoals hieronder te zien is). De TWS-modus is nu geactiveerd. Om TWS uit te schakelen, houdt u de Bluetooth-knop op een van de luidsprekers ingedrukt of schakelt u een luidspreker uit.
      Partybox 110/310/710/Encore/Essential:
      Druk op de knoppen met het label TWS op beide luidsprekers om de luidsprekers in de TWS-modus te verbinden (weergegeven in item 2 in de onderstaande afbeelding, met twee luidsprekers op de knop).
      TWS kan op afstand worden geactiveerd en gedeactiveerd in de JBL Partybox-app, naast het toewijzen van de linker- en rechterkanalen aan de juiste luidsprekers.
      Zodra de TWS-verbinding is ingesteld, staat deze standaard in de Stereo-modus als beide luidsprekers van hetzelfde model zijn. Anders staan de luidsprekers standaard in de Party-modus als er verschillende Partybox-modellen worden gebruikt. Je kunt ook schakelen tussen de Stereo- en Party-modus in de JBL PartyBox-app als twee dezelfde Partybox-modellen worden gebruikt.

Let op: om de TWS-modus in te schakelen, moet de luidspreker hetzelfde model hebben, met uitzondering van de PartyBox 200 en PartyBox 300 die via TWS kunnen worden gekoppeld. U kunt TWS niet inschakelen voor een PartyBox 1000 en een PartyBox 300. U kunt geen TWS inschakelen voor een PartyBox 100 en PartyBox 200. Het is echter mogelijk om maximaal twee van de Partybox 110, 310, 710 of Encore/Essential met elkaar te verbinden in de Party-modus. De twee luidsprekers hoeven dan niet van hetzelfde model te zijn, maar de Stereo-modus is niet mogelijk.
      De vele verschillende beschikbare aansluitingen

Een USB-stick verbinden

1. U kunt genieten van muziek direct vanaf uw USB-stick in het Partybox-apparaat.
      2. Steek de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systemstick in deThis image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systempoort aan de achterkant van uw Partybox.
      3. De USB-stick moet geformatteerd zijn op FAT16 of FAT32 en MP3-, WAVE- en WMA Music-bestanden ondersteunen.
      4. Het begint automatisch de content op uw USB-stick af te spelen.
      This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

AUX-aansluiting

1. U kunt alle apparaten via de analoge aansluiting aansluitenThis image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
      2. Gebruik een analoge kabel (niet inbegrepen in de verpakking) en sluit uw apparaat aan.
      3. Druk op afspelen op uw externe apparaat en geniet van de muziek!
      This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

RCA-aansluiting

1. De Partybox heeft RCA-in- en uitgangen.
      2. Verbind uw RCA-kabel (niet inbegrepen) met een van de poorten.
      3. U kunt het gebruiken met uw DVD-/BlueRay-speler of AVR-systeem.
      This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Gitaar en microfoon

1. Verbind uw This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systemmet de specifieke This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system poort of verbind uw elektrische This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system met de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
      2. U kunt geluid mixen of uw eigen karaoke-feestje bouwen met uw Partybox.
      3. Zing of speel met uw apparaten.
        1. Om het volume van de audiobronnen aan te passen, drukt u op de knoppen volume+ of volume-.
        2. Om het volume van de microfoon of gitaar te veranderen, draait u de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system of This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
      This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Externe apparaten opladen

1. Als uw mobiele apparaat wat extra stroom nodig heeft, kan de Partybox u helpen!
      2. Het heeft een USB-poort voor zowel muziek (USB-stick) als het opladen van uw This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system apparaat.
      3. Sluit uw apparaat aan op de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systempoort en begin met opladen.
        1. OPMERKING: De Partybox 200 moet de hele tijd aangesloten zijn op het stopcontact om op te laden of te functioneren als luidspreker.
        2. De Party 300 heeft een batterij en kan ieder apparaat opladen zonder aangesloten te zijn op stroom (behalve als de batterij van het product leeg is, dan moet u deze opladen via het stopcontact).
      This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Er zijn veel manieren om te geniete van uw JBL Partybox 200 of 300. De opties zijn eindeloos en u hebt de controle over de party
      Meer FAQs
    1. Wanneer mijn aangesloten Bluetooth apparaat buiten het bereik gaat, kan ik niet de JBL Micro Wireless onmiddellijk met een nieuw Bluetooth-apparaat verbinden.
      Wanneer een aangesloten Bluetooth apparaat buiten het bereik gaat, zal de JBL Micro Wireless gedurende 3 minuten de verbinding met het apparaat proberen te herstellen. Na 3 minuten zou de Micro Wireless pas weer verbinding met andere Bluetooth apparaten kunnen maken.
      De JBL Micro Wireless wordt niet helemaal op stil wanneer ik de volume op een Bluetooth bron op minimum zet.
      Zelfs het verminderen van de volume tot minimum op een Bluetooth bron zet het audiosignaal niet op nul. In dit geval zal de Micro Wireless muziek op een zeer laag volume afspelen.
    2. Beschikt de Clip 3 over de Connect+ functie?
      Nee. Er zit geen Connect+ functie op de Clip 3.
      Heeft deze luidspreker een aux-ingang?
      Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
      Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden
      • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
      • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
      • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
      • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
      • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
      • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
      Wat is het verschil tussen JBL Go 3/Clip 4 en JBL Go 3 ECO/Clip 4 ECO?

Het verschil is dat de nieuwe ECO-versies van Go 3 en Clip 4 zijn gemaakt van 90% post-consumer gerecycled (PCR)-plastic en zijn verpakt in 100% gerecycled materiaal op het luidsprekerrooster, terwijl ze toch hetzelfde rijke JBL Original Pro Sound leveren en de CO2-voetafdruk van het product aanzienlijk verminderen.

Meer FAQs
    3. Kan ik de PartyBoost-functie gebruiken als ik mijn JBL-luidspreker verbind met een computer (pc/laptop/Apple Mac)?
      De PartyBoost-functie is niet beschikbaar wanneer uw JBL-luidspreker via Bluetooth met een computer is verbonden. Dit is een technische beperking. Bij verbinding met een computer fungeert de computer als het primaire apparaat. Daarom heeft de JBL-luidspreker geen controle over het opnieuw verzenden van het bluetoothsignaal naar andere JBL-luidsprekers.

OPMERKING: De luidsprekers die hierdoor worden beïnvloed zijn de JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox 2, evenals alle toekomstige producten met de PartyBoost-functie.
      Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden
      • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
      • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
      • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
      • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
      • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
      • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
      Meerdere Partyboost-luidsprekers in een groep instellen
      1. Verbind de eerste Partyboost luidspreker met uw smartphone en begin met het afspelen van muziek (voor de beste resultaten speelt u langer dan 20 seconden muziek af op deze luidspreker voordat u verdergaat met de volgende stappen).
      2. Druk op de Partyboost-knop op de eerste luidspreker.
      3. Zet de tweede luidspreker die u wilt verbinden in de Partyboost-modus.
      4. Druk nu op de Partyboost-knop van de tweede luidspreker.
      5. Na een paar seconden zouden beide Partyboost-luidsprekers verbinding moeten maken en samen moeten afspelen.
      Het kan enkele seconden duren nadat de muziek is gestart voordat het geluid van beide luidsprekers hoorbaar is. PartyBoostButtonsGroup.png
      Beschikt mijn luidspreker over een luidspreker-/spraakassistentfunctie?
      Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
      Meer FAQs
    4. Heeft de Xtreme hetzelfde geluid ongeacht of de netvoeding is aangesloten of niet?
      Als je alleen met accuvoeding werkt, is het basniveau en de dynamiek mogelijk iets lager bij benadering van het maximale volume. Als je op de netvoeding bent aangesloten en via je Xtreme-luidspreker afspeelt, neemt de basprestatie toe. De reden dat de basprestatie minder is bij gebruik van accuvoeding is een verlaging van het stroomverbruik zodat je Xtreme-luidspreker langer blijft doorwerken.
      Welke JBL draagbare Bluetooth luidsprekers hebben de JBL stemintegratie met SIRI en Google Now?
      JBL Xtreme, JBL Pulse 2, JBL Charge3, JBL Flip 3, Pulse 3 en Flip 4 Android, Google Now, Google Play zijn handelsmerken van Google Inc., Siri, iTunes en Apple Music zijn handelsmerken van Apple Inc. Spotify is een gedeponeerd handelsmerk van Spotify AB. IOS is een gedeponeerd handelsmerk van Cisco in de VS en wordt door Apple gebruikt onder licentie.
      Kan ik de JBL Flip 4 draadloos koppelen met JBL Flip 3, Pulse 2 of Xtreme?
      Nee, de JBL Flip 4 kan alleen draadloos worden gekoppeld met luidsprekers die compatibel zijn met JBL Connect+. Op dit moment hebben de Flip 4, Pulse 3 en Charge 3 (na firmware-upgrade) de JBL Connect+ functie.
      Is het apparaat nog steeds spatbestendig als de rits over het aansluitpaneel openstaat?
      Nee, alleen als de rits dicht is.
      Meer FAQs
    5. Kan ik de PartyBoost-functie gebruiken als ik mijn JBL-luidspreker verbind met een computer (pc/laptop/Apple Mac)?
      De PartyBoost-functie is niet beschikbaar wanneer uw JBL-luidspreker via Bluetooth met een computer is verbonden. Dit is een technische beperking. Bij verbinding met een computer fungeert de computer als het primaire apparaat. Daarom heeft de JBL-luidspreker geen controle over het opnieuw verzenden van het bluetoothsignaal naar andere JBL-luidsprekers.

OPMERKING: De luidsprekers die hierdoor worden beïnvloed zijn de JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox 2, evenals alle toekomstige producten met de PartyBoost-functie.
      Heeft deze luidspreker een aux-ingang?
      Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
      Meerdere Partyboost-luidsprekers in een groep instellen
      1. Verbind de eerste Partyboost luidspreker met uw smartphone en begin met het afspelen van muziek (voor de beste resultaten speelt u langer dan 20 seconden muziek af op deze luidspreker voordat u verdergaat met de volgende stappen).
      2. Druk op de Partyboost-knop op de eerste luidspreker.
      3. Zet de tweede luidspreker die u wilt verbinden in de Partyboost-modus.
      4. Druk nu op de Partyboost-knop van de tweede luidspreker.
      5. Na een paar seconden zouden beide Partyboost-luidsprekers verbinding moeten maken en samen moeten afspelen.
      Het kan enkele seconden duren nadat de muziek is gestart voordat het geluid van beide luidsprekers hoorbaar is. PartyBoostButtonsGroup.png
      Procedure voor reset naar fabrieksinstellingen
      De JBL Charge resetten:

Volume+ en Afspelen/Pauzeren 2 seconden ingedrukt houden terwijl de luidspreker is ingeschakeld

Opmerking: Als de Charge eerder was gekoppeld aan een telefoon/tablet, verwijder dan de luidspreker uit uw lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten. Nu de fabrieksinstellingen zijn hersteld, wordt de koppelingsmodus automatisch geactiveerd wanneer u het apparaat weer voor het eerst inschakelt.
      Meer FAQs
    6. Kan ik de luidspreker/soundbar gebruiken zonder de app?
      Ja, maar de JBL ONE-app biedt u extra controle over de luidspreker/soundbar.
      Via de app kunt u de prestaties van de luidspreker/soundbar personaliseren, zoals:
      • EQ-instellingen aanpassen
      • Het instellen van onze nieuwe functie met de naam: Mijn moment
      • Verbind uw favoriete streaming muziekdiensten.
      Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden
      • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
      • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
      • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
      • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
      • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
      • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
      Waarvoor dient de Automatische uitschakelfunctie in het menu van de muziekstreaming-app?
      Het is een functie waarmee u een timer kunt instellen om het apparaat automatisch uit te schakelen.
      U kunt hem bijvoorbeeld instellen op "nooit" of 15, 30, 45 en 60 minuten.
      Koppelingsproblemen met een smartphone of tablet
      1. Probeer eerst de Bluetooth-verbinding op uw bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw te starten door Bluetooth met een korte pauze uit en weer in te schakelen.
      2. "Vergeet" (verwijder) de eerdere gekoppelde verbinding (op uw smartphone/tablet/pc) in uw Bluetooth-instellingen indien u reeds eerder een koppeling heeft gemaakt met ons product.
      3. Probeer het bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw op te starten door het uit en weer aan te zetten en probeer na het opnieuw opstarten een Bluetooth-verbinding met uw product tot stand te brengen.
      4. Indien het bovenstaande niet werkt, probeer dan uw product (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) opnieuw op te starten door dit eerst uit en dan weer aan te zetten.
      5. Houd de Bluetooth-knop op uw apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.
      6. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw smartphone/tablet of pc om het koppelingsproces te starten.
      U zou nu een succesvolle koppeling met ons apparaat moeten hebben, maar als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan opnieuw contact met ons op.
      Meer FAQs
    7. Hoe een Bluetooth-verbinding met uw mobiele apparaat te maken

Koppelen met Bluetooth

1. Druk op de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system knop op de Partybox om het pairingproces op te starten.
      2. Pak uw This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system apparaat.
      3. Ga naar instellingen --> Bluetooth --> Bluetooth inschakelen --> This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
      4. Vind de Partybox luidspreker waarmee u een Bluetooth-verbinding wilt maken.
               This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
      1. U hebt nu een verbinding en kunt uw favoriete muziek streamen.
        1. OPMERKING: Er kunnen maar twee apparaten tegelijkertijd verbonden zijn en als u via het tweede Bluetooth-apparaat wilt luisteren, stopt het eerste met afspelen.
        2. Om afspelen met Bluetooth te stoppen, steek een USB-apparaat erin.
      This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
        Zingen tijdens het afspelen van Bluetooth-muziek
        Je kunt je eigen karaoke-feestje bouwen met je JBL Partybox. Sluit gewoon je microfoon (alleen geleverd met de Partybox On The Go) aan, verbind je mobiele apparaat via Bluetooth en begin met het afspelen van muziek en met meezingen. Zo simpel is het!
        PartyBox TWS-informatie
        Het is mogelijk om twee JBL PartyBox-luidsprekers van hetzelfde model via TWS (True Wireless Stereo)-modus aan elkaar te koppelen.

PartyBox On-The-Go/100:
        Koppel eerst alleen de linker PartyBox aan het gekozen apparaat, met de rechter PartyBox uitgeschakeld. De luidspreker die het eerst wordt verbonden, wordt automatisch het linkerkanaal. Zet nu de rechter PartyBox aan en ga verder met de TWS-koppeling (hieronder beschreven).

PartyBox 200/300/1000:
        Een knop (L/R) aan de achterkant van de luidsprekers wordt gebruikt om het juiste kanaal aan de luidsprekers toe te wijzen na het tot stand komen van de koppeling (pairing).
        Om de TWS-modus te activeren, houdt u de Bluetooth-knop op de eerste luidspreker ingedrukt totdat het meldsignaal na ongeveer 5 seconden klinkt. Houd vervolgens de Bluetooth-knop op de tweede luidspreker ingedrukt totdat het meldingssignaal klinkt (zoals hieronder te zien is). De TWS-modus is nu geactiveerd. Om TWS uit te schakelen, houdt u de Bluetooth-knop op een van de luidsprekers ingedrukt of schakelt u een luidspreker uit.
        Partybox 110/310/710/Encore/Essential:
        Druk op de knoppen met het label TWS op beide luidsprekers om de luidsprekers in de TWS-modus te verbinden (weergegeven in item 2 in de onderstaande afbeelding, met twee luidsprekers op de knop).
        TWS kan op afstand worden geactiveerd en gedeactiveerd in de JBL Partybox-app, naast het toewijzen van de linker- en rechterkanalen aan de juiste luidsprekers.
        Zodra de TWS-verbinding is ingesteld, staat deze standaard in de Stereo-modus als beide luidsprekers van hetzelfde model zijn. Anders staan de luidsprekers standaard in de Party-modus als er verschillende Partybox-modellen worden gebruikt. Je kunt ook schakelen tussen de Stereo- en Party-modus in de JBL PartyBox-app als twee dezelfde Partybox-modellen worden gebruikt.

Let op: om de TWS-modus in te schakelen, moet de luidspreker hetzelfde model hebben, met uitzondering van de PartyBox 200 en PartyBox 300 die via TWS kunnen worden gekoppeld. U kunt TWS niet inschakelen voor een PartyBox 1000 en een PartyBox 300. U kunt geen TWS inschakelen voor een PartyBox 100 en PartyBox 200. Het is echter mogelijk om maximaal twee van de Partybox 110, 310, 710 of Encore/Essential met elkaar te verbinden in de Party-modus. De twee luidsprekers hoeven dan niet van hetzelfde model te zijn, maar de Stereo-modus is niet mogelijk.
        De vele verschillende beschikbare aansluitingen

Een USB-stick verbinden

1. U kunt genieten van muziek direct vanaf uw USB-stick in het Partybox-apparaat.
        2. Steek de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systemstick in deThis image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systempoort aan de achterkant van uw Partybox.
        3. De USB-stick moet geformatteerd zijn op FAT16 of FAT32 en MP3-, WAVE- en WMA Music-bestanden ondersteunen.
        4. Het begint automatisch de content op uw USB-stick af te spelen.
        This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

AUX-aansluiting

1. U kunt alle apparaten via de analoge aansluiting aansluitenThis image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
        2. Gebruik een analoge kabel (niet inbegrepen in de verpakking) en sluit uw apparaat aan.
        3. Druk op afspelen op uw externe apparaat en geniet van de muziek!
        This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

RCA-aansluiting

1. De Partybox heeft RCA-in- en uitgangen.
        2. Verbind uw RCA-kabel (niet inbegrepen) met een van de poorten.
        3. U kunt het gebruiken met uw DVD-/BlueRay-speler of AVR-systeem.
        This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Gitaar en microfoon

1. Verbind uw This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systemmet de specifieke This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system poort of verbind uw elektrische This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system met de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
        2. U kunt geluid mixen of uw eigen karaoke-feestje bouwen met uw Partybox.
        3. Zing of speel met uw apparaten.
          1. Om het volume van de audiobronnen aan te passen, drukt u op de knoppen volume+ of volume-.
          2. Om het volume van de microfoon of gitaar te veranderen, draait u de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system of This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
        This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Externe apparaten opladen

1. Als uw mobiele apparaat wat extra stroom nodig heeft, kan de Partybox u helpen!
        2. Het heeft een USB-poort voor zowel muziek (USB-stick) als het opladen van uw This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system apparaat.
        3. Sluit uw apparaat aan op de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systempoort en begin met opladen.
          1. OPMERKING: De Partybox 200 moet de hele tijd aangesloten zijn op het stopcontact om op te laden of te functioneren als luidspreker.
          2. De Party 300 heeft een batterij en kan ieder apparaat opladen zonder aangesloten te zijn op stroom (behalve als de batterij van het product leeg is, dan moet u deze opladen via het stopcontact).
        This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Er zijn veel manieren om te geniete van uw JBL Partybox 200 of 300. De opties zijn eindeloos en u hebt de controle over de party
        Meer FAQs
      1. Hoe een Bluetooth-verbinding met uw mobiele apparaat te maken

Koppelen met Bluetooth

1. Druk op de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system knop op de Partybox om het pairingproces op te starten.
        2. Pak uw This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system apparaat.
        3. Ga naar instellingen --> Bluetooth --> Bluetooth inschakelen --> This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
        4. Vind de Partybox luidspreker waarmee u een Bluetooth-verbinding wilt maken.
                 This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
        1. U hebt nu een verbinding en kunt uw favoriete muziek streamen.
          1. OPMERKING: Er kunnen maar twee apparaten tegelijkertijd verbonden zijn en als u via het tweede Bluetooth-apparaat wilt luisteren, stopt het eerste met afspelen.
          2. Om afspelen met Bluetooth te stoppen, steek een USB-apparaat erin.
        This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
          Zingen tijdens het afspelen van Bluetooth-muziek
          Je kunt je eigen karaoke-feestje bouwen met je JBL Partybox. Sluit gewoon je microfoon (alleen geleverd met de Partybox On The Go) aan, verbind je mobiele apparaat via Bluetooth en begin met het afspelen van muziek en met meezingen. Zo simpel is het!
          PartyBox TWS-informatie
          Het is mogelijk om twee JBL PartyBox-luidsprekers van hetzelfde model via TWS (True Wireless Stereo)-modus aan elkaar te koppelen.

PartyBox On-The-Go/100:
          Koppel eerst alleen de linker PartyBox aan het gekozen apparaat, met de rechter PartyBox uitgeschakeld. De luidspreker die het eerst wordt verbonden, wordt automatisch het linkerkanaal. Zet nu de rechter PartyBox aan en ga verder met de TWS-koppeling (hieronder beschreven).

PartyBox 200/300/1000:
          Een knop (L/R) aan de achterkant van de luidsprekers wordt gebruikt om het juiste kanaal aan de luidsprekers toe te wijzen na het tot stand komen van de koppeling (pairing).
          Om de TWS-modus te activeren, houdt u de Bluetooth-knop op de eerste luidspreker ingedrukt totdat het meldsignaal na ongeveer 5 seconden klinkt. Houd vervolgens de Bluetooth-knop op de tweede luidspreker ingedrukt totdat het meldingssignaal klinkt (zoals hieronder te zien is). De TWS-modus is nu geactiveerd. Om TWS uit te schakelen, houdt u de Bluetooth-knop op een van de luidsprekers ingedrukt of schakelt u een luidspreker uit.
          Partybox 110/310/710/Encore/Essential:
          Druk op de knoppen met het label TWS op beide luidsprekers om de luidsprekers in de TWS-modus te verbinden (weergegeven in item 2 in de onderstaande afbeelding, met twee luidsprekers op de knop).
          TWS kan op afstand worden geactiveerd en gedeactiveerd in de JBL Partybox-app, naast het toewijzen van de linker- en rechterkanalen aan de juiste luidsprekers.
          Zodra de TWS-verbinding is ingesteld, staat deze standaard in de Stereo-modus als beide luidsprekers van hetzelfde model zijn. Anders staan de luidsprekers standaard in de Party-modus als er verschillende Partybox-modellen worden gebruikt. Je kunt ook schakelen tussen de Stereo- en Party-modus in de JBL PartyBox-app als twee dezelfde Partybox-modellen worden gebruikt.

Let op: om de TWS-modus in te schakelen, moet de luidspreker hetzelfde model hebben, met uitzondering van de PartyBox 200 en PartyBox 300 die via TWS kunnen worden gekoppeld. U kunt TWS niet inschakelen voor een PartyBox 1000 en een PartyBox 300. U kunt geen TWS inschakelen voor een PartyBox 100 en PartyBox 200. Het is echter mogelijk om maximaal twee van de Partybox 110, 310, 710 of Encore/Essential met elkaar te verbinden in de Party-modus. De twee luidsprekers hoeven dan niet van hetzelfde model te zijn, maar de Stereo-modus is niet mogelijk.
          De vele verschillende beschikbare aansluitingen

Een USB-stick verbinden

1. U kunt genieten van muziek direct vanaf uw USB-stick in het Partybox-apparaat.
          2. Steek de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systemstick in deThis image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systempoort aan de achterkant van uw Partybox.
          3. De USB-stick moet geformatteerd zijn op FAT16 of FAT32 en MP3-, WAVE- en WMA Music-bestanden ondersteunen.
          4. Het begint automatisch de content op uw USB-stick af te spelen.
          This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

AUX-aansluiting

1. U kunt alle apparaten via de analoge aansluiting aansluitenThis image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
          2. Gebruik een analoge kabel (niet inbegrepen in de verpakking) en sluit uw apparaat aan.
          3. Druk op afspelen op uw externe apparaat en geniet van de muziek!
          This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

RCA-aansluiting

1. De Partybox heeft RCA-in- en uitgangen.
          2. Verbind uw RCA-kabel (niet inbegrepen) met een van de poorten.
          3. U kunt het gebruiken met uw DVD-/BlueRay-speler of AVR-systeem.
          This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Gitaar en microfoon

1. Verbind uw This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systemmet de specifieke This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system poort of verbind uw elektrische This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system met de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
          2. U kunt geluid mixen of uw eigen karaoke-feestje bouwen met uw Partybox.
          3. Zing of speel met uw apparaten.
            1. Om het volume van de audiobronnen aan te passen, drukt u op de knoppen volume+ of volume-.
            2. Om het volume van de microfoon of gitaar te veranderen, draait u de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system of This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
          This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Externe apparaten opladen

1. Als uw mobiele apparaat wat extra stroom nodig heeft, kan de Partybox u helpen!
          2. Het heeft een USB-poort voor zowel muziek (USB-stick) als het opladen van uw This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system apparaat.
          3. Sluit uw apparaat aan op de This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systempoort en begin met opladen.
            1. OPMERKING: De Partybox 200 moet de hele tijd aangesloten zijn op het stopcontact om op te laden of te functioneren als luidspreker.
            2. De Party 300 heeft een batterij en kan ieder apparaat opladen zonder aangesloten te zijn op stroom (behalve als de batterij van het product leeg is, dan moet u deze opladen via het stopcontact).
          This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Er zijn veel manieren om te geniete van uw JBL Partybox 200 of 300. De opties zijn eindeloos en u hebt de controle over de party
          Meer FAQs
        1. Heeft deze luidspreker een aux-ingang?
          Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
          Informatie over waterbestendigheid

Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.

Hoe u uw apparaat terug kunt zetten naar de standaard fabrieksinstellingen
          Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de luidspreker op uw telefoon of tablet, of als u alle eerdere Bluetooth-koppelingen van de luidspreker wilt verwijderen, kan het noodzakelijk zijn om de luidspreker 'te resetten naar de fabrieksinstellingen'.

Hoe te resetten
          Verwijder eerst de luidspreker uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten in de instellingen van de telefoon of tablet.
          Houd vervolgens, met de luidspreker ingeschakeld, de knoppen Volume + en Afspelen tegelijkertijd 3 seconden ingedrukt totdat het apparaat uitschakelt.
          De luidspreker is nu gereset naar de fabrieksinstellingen.
        2. Kan Charge 3 worden geüpdatet en hoe?
          Charge 3 kan worden geüpdatet met de JBL Connect-app. Deze informeert de gebruiker wanneer er een update beschikbaar is.
        3. Display time-out en standby-tijden
          Het display schakelt automatisch uit na 30 seconden als er geen knoppen worden ingedrukt. Dit is om de levensduur van de batterij te sparen. Door op een willekeurige knop te drukken, wordt het display weer geactiveerd. Het is niet mogelijk om de automatische time-out van het display te wijzigen of uit te schakelen.

De luidspreker zelf wordt automatisch uitgeschakeld na 15 minuten van inactiviteit, d.w.z. als er geen muziek wordt afgespeeld in welke modus dan ook of indien er geen knop is ingedrukt (kan niet worden gewijzigd).
        4. Audiovervorming of het wegvallen van geluid (drop-outs) tijdens het gebruik van PartyBoost of Connect+/Stereo Boost

Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

Kan ik de PartyBoost-functie gebruiken als ik mijn JBL-luidspreker verbind met een computer (pc/laptop/Apple Mac)?
          De PartyBoost-functie is niet beschikbaar wanneer uw JBL-luidspreker via Bluetooth met een computer is verbonden. Dit is een technische beperking. Bij verbinding met een computer fungeert de computer als het primaire apparaat. Daarom heeft de JBL-luidspreker geen controle over het opnieuw verzenden van het bluetoothsignaal naar andere JBL-luidsprekers.

OPMERKING: De luidsprekers die hierdoor worden beïnvloed zijn de JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox 2, evenals alle toekomstige producten met de PartyBoost-functie.
          Informatie over firmwareversie van Boombox 2
          Voor de Boombox 2 is een nieuwe firmwareversie uitgebracht (versie 0.4.4.0). Hieronder vind je een lijst met verbeteringen:
          1. Verbeteringen in Bluetooth-verbindingsstabiliteit.
          2. Ondersteuning voor PartyBoost onder aux-in-verbinding.
          3. Verbeteringen voor het schakelen tussen PartyBoost- en stereomodus.
          4. Verbeteringen in firmware-updatestabiliteit met iOS.
          5. Verbeteringen in de stabiliteit van het wisselen van muziek tussen aux-in- en Bluetooth-verbinding.

De firmware-update wordt geïnstalleerd als een OTA-update:
          1. Download en installeer de JBL Portable-app vanuit de Google Play/App Store, of update de app als je deze al hebt gedownload.
          2. Verbind je Boombox 2 met je telefoon/tablet via Bluetooth.
          3. Open de JBL Portable-app en wacht tot de Boombox 2 verschijnt.
          4. Selecteer op het scherm Boombox 2 de instellingen (tandwielsymbool).
          5. Ga verder met het installeren van de firmware-update.
          Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden
          • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
          • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
          • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
          • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
          • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
          • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
          Meer FAQs
        5. Audiovervorming of het wegvallen van geluid (drop-outs) tijdens het gebruik van PartyBoost of Connect+/Stereo Boost

Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden
          • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
          • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
          • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
          • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
          • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
          • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
          De accu-prestaties herstellen
          Harman streeft er voortdurend naar om de prestaties van onze luidsprekers te verbeteren door middel van software-updates in de JBL Portable App. Om de levensduur van de accu en de prestaties van uw luidspreker te optimaliseren, moet je een software-update uitvoeren:
          Download eerst de JBL Portable App uit de App store of Google Play store naar je mobiele apparaat.
          Maak dan verbinding met de luidspreker via Bluetooth.
          Open de JBL Portable App en selecteer de instellingen om de nieuwe softwareversie te controleren en te installeren.
          De rode stip geeft de aanwezigheid van een update aan (zie onderstaande afbeelding).
          Beschikt mijn luidspreker over een luidspreker-/spraakassistentfunctie?
          Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
          Meer FAQs
        6. Audiovervorming of het wegvallen van geluid (drop-outs) tijdens het gebruik van PartyBoost of Connect+/Stereo Boost

Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

Welke JBL draagbare Bluetooth luidsprekers hebben de JBL stemintegratie met SIRI en Google Now?
          JBL Xtreme, JBL Pulse 2, JBL Charge3, JBL Flip 3, Pulse 3 en Flip 4 Android, Google Now, Google Play zijn handelsmerken van Google Inc., Siri, iTunes en Apple Music zijn handelsmerken van Apple Inc. Spotify is een gedeponeerd handelsmerk van Spotify AB. IOS is een gedeponeerd handelsmerk van Cisco in de VS en wordt door Apple gebruikt onder licentie.
          Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden
          • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
          • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
          • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
          • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
          • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
          • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
          De accu-prestaties herstellen
          Harman streeft er voortdurend naar om de prestaties van onze luidsprekers te verbeteren door middel van software-updates in de JBL Portable App. Om de levensduur van de accu en de prestaties van uw luidspreker te optimaliseren, moet je een software-update uitvoeren:
          Download eerst de JBL Portable App uit de App store of Google Play store naar je mobiele apparaat.
          Maak dan verbinding met de luidspreker via Bluetooth.
          Open de JBL Portable App en selecteer de instellingen om de nieuwe softwareversie te controleren en te installeren.
          De rode stip geeft de aanwezigheid van een update aan (zie onderstaande afbeelding).
          Meer FAQs

Meer Support

Bluetooth Pairing Gids

Heeft u hulp nodig met Bluetooth Pairing? Deze gids kan u helpen.

Meer Leren

Reset gids

Heeft u hulp nodig bij het resetten van uw product? Vind hier de instructies

Meer Leren

Koptelefoon ondersteuningsgids

Hulp nodig om de meest voorkomende koptelefoon problemen op te lossen?

Meer Leren

Gaming Support

Hulp nodig met uw JBL Quantum? Check onze Quantum support pagina!

Ga naar Quantum Support!

Order Status

Controleer de status van uw order

Orderstatus controleren

Accessoires

Op zoek naar accessoires?