JBL GO2+

Grab and go

Aan de slag met uw JBL GO2+

3
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
130Hz – 20kHz
Afmetingen (cm)
9.8 x 8.2 x 3.6
Afmetingen (inch)
3.9 x 3.2 x 1.4
.23
.52
Bluetooth-profielen
A2DP V1.2, AVRCP V1.5 HFP V1.5, HSP V1.2
Bluetooth-frequentie
130Hz – 20kHz
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-9dBm
4.2
2.5
5
Ja

Go2+

De JBL GO2+ is een ultracompacte draagbare Bluetooth-luidspreker. Stream via Bluetooth tot wel 5 uur muziek met JBL-geluidskwaliteit. Neem gerust een duik, want hij is IPX7-waterbestendig. Kristalheldere telefoongesprekken via de ingebouwde ruisonderdrukkende speakerphone. De GO2+, met zijn compacte ontwerp en verkrijgbaarheid in 3 levendige kleuren, is de perfecte luidspreker om je muziek overal mee naar toe te nemen.

Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet.
Ingebouwde oplaadbare Li-ionbatterij voor een afspeeltijd van maximaal 5 uur.
De IPX7-waterbestendige behuizing maakt de GO2+ perfect voor zorgeloos luisterplezier op het strand, bij het zwembad of zelfs erin.
Profiteer van kristalheldere conference calls via je luidspreker met de ruisonderdrukkende speakerphone.
Maak je geen zorgen als er geen Bluetooth is, steek de audiokabel in de luidspreker en geniet net zo goed van al je muziek.