JBL Go 3 - Black - Portable Waterproof Speaker - Hero JBL Go 3 - Black - Portable Waterproof Speaker - Front JBL Go 3 - Black - Portable Waterproof Speaker - Back
JBL Go 3 - Black - Portable Waterproof Speaker - Hero
  • JBL Go 3 - Black - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Orange - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - White - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Green - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Pink - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Blue / Pink - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Grey - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Teal - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Yellow - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Black / Orange - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Red - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Go 3 - Squad - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image

JBL Go 3

JBL Go 3 heeft een gedurfde vormgeving en krachtig JBL Pro Sound. Met zijn in het oog springende, strakke design, kleurrijke materialen en sprekende details is dit een must-have accessoire voor je volgende uitstapje. Je muziek laat je zweven met JBL Pro Sound; hij is IP67-waterbestendig en stofdicht zodat je onder alle weersomstandigheden kunt blijven luisteren. En met zijn geïntegreerde lus kun je hem overal mee naartoe nemen. Go 3 is beschikbaar in compleet nieuwe tinten en kleurencombinaties geïnspireerd door de street fashion van vandaag. JBL Go 3 ziet er net zo strak uit als hij klinkt.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Output (W) 4.2

Audiospecificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz) 110 Hz - 20 kHz

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (inch) 3.4 x 2.7 x 1.6
Afmetingen (cm) 8.6 x 6.9 x 4.0
Gewicht (kg) 0.209
Gewicht (lbs) 0.46

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frequentie 2402 MHz − 2480 MHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth ≤ 8 dBm (EIRP)
Bluetooth versie 5.1
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Go 3
  • 1 x Type C USB-kabel
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
  • 1 x Veiligheidsblad
JBL Go 3 - What's in the Box

Meer support

Heeft deze luidspreker een aux-ingang?
Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden
• Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
• Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
• Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
• Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
• Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
• Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
Wat is het verschil tussen JBL Go 3/Clip 4 en JBL Go 3 ECO/Clip 4 ECO?

Het verschil is dat de nieuwe ECO-versies van Go 3 en Clip 4 zijn gemaakt van 90% post-consumer gerecycled (PCR)-plastic en zijn verpakt in 100% gerecycled materiaal op het luidsprekerrooster, terwijl ze toch hetzelfde rijke JBL Original Pro Sound leveren en de CO2-voetafdruk van het product aanzienlijk verminderen.

Is het mogelijk om tracks over te slaan op de Go 2?
Nee, u kunt geen tracks overslaan op de JBL Go 2.
Beschikt mijn luidspreker over een luidspreker-/spraakassistentfunctie?
Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
Informatie over resetten naar de fabrieksinstellingen
Verwijder eerst de luidspreker uit de Bluetooth-instellingen van je bronapparaat.
Schakel de luidspreker in en houd vervolgens de Volume + knop en Bluetooth-knop samen gedurende 3-5 seconden ingedrukt totdat de luidspreker wordt uitgeschakeld.
Eenmaal uitgeschakeld, is de luidspreker gereset naar de fabrieksinstellingen.
IP67-informatie
Dit product is geclassificeerd als IP67, wat verschilt van IPX7. IP67 beschermt het product maximaal 30 minuten tegen onderdompeling in 1 meter water. Het is ook bestand tegen stof. Stofophoping rond elektronica kan leiden tot hardware storingen, dus de IP67-classificatie is een uiterst gunstige toevoeging aan dit product.