JBL Clip 4

Ultradraagbare waterbestendige luidspreker

Verkocht vanaf 2020 tot nu

Voorganger product: JBL Clip 3

Aan de slag met uw JBL Clip 4

5
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
100Hz - 20kHz
Afmetingen (cm)
8.6 x 13.5 x 4.6
Afmetingen (inch)
3.4 x 5.3 x 1.8
0.239
0.53
Bluetooth-frequentie
2400 – 2483.5MHz
Uitgangsvermogen Bluetooth
≤ 10 dBm (EIRP)
5.1
3
10
Ja

Clip and Play

Cool, draagbaar en waterbestendig. De levendige JBL Clip 4 biedt verrassend rijk JBL Original Pro Sound in een compacte formaat. De unieke ovale vorm past gemakkelijk in je hand. Uitgevoerd in veel kleuren met expressieve details die geïnspireerd zijn op de nieuwste trends. Past dus altijd bij jouw stijl. De volledig geïntegreerde karabijnhaak kan direct aan zakken, riemen of gespen worden vastgemaakt om je favoriete muziek overal mee naartoe te nemen. Waterbestendig, stofbestendig en tot 10 uur speeltijd. Robuust, zodat je de luidspreker op elk avontuur kunt meenemen.

De Clip 4 levert ondanks zijn compacte formaat een verrassend rijke JBL Pro Sound en sterke bas.
De ultra-draagbare JBL Clip 4 heeft een eigentijds design, en zijn kleurrijke materialen en sprekende details zorgen ervoor dat hij er net zo scherp uitziet als dat hij klinkt.
Dankzij een verbeterde, geïntegreerde karabijnhaak voor extra bescherming, neem je de JBL Clip 4 altijd en overal mee naartoe. Hang de Clip 4 aan een riem, band of gesp en ga op avontuur.
Naar het zwembad. Naar het park. JBL Clip 4 is IP67-waterbestendig en stofdicht, zodat je je luidspreker overal mee naartoe kunt nemen.
Stream draadloos muziek vanaf je telefoon, tablet of elk willekeurig apparaat met Bluetooth.
Geen zorgen of je nog genoeg batterij hebt.  JBL Clip 4 geeft je tot 10 uur afspeeltijd bij één keer opladen.
JBL Clip 4 heeft unieke, stijlvolle kleuren in allerlei nieuwe combinaties.

Meer support

10 resultaten
  • Dit product ondersteunt tot 10 uur afspeeltijd voor audio. Houd er rekening mee dat de levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van het volumeniveau en de inhoud.
  • Nee. Er zit geen Connect+ functie op de Clip 3.
  • Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Het wordt altijd aanbevolen om ons assortiment soundbars te gebruiken, als je een luidspreker wilt voor je televisie of smart-tv, omdat deze speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen, terwijl onze draagbare luidsprekers voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik met telefoons en tablets.

Ondersteuning voor Bluetooth-connectiviteit tussen een tv en een luidspreker is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals Bluetooth en A2DP-versies en audiocodecs die door elk apparaat worden gebruikt. Dit kan variëren afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van de apparaten, maar we kunnen niet bevestigen of een specifieke combinatie van tv en luidspreker werkt zonder problemen zoals latentie of vertraging bij audiosynchronisatie.

• Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Verwijder eerst de luidspreker uit de Bluetooth-instellingen van je bronapparaat.
    Schakel de luidspreker in en houd vervolgens de Volume + knop en Bluetooth-knop samen gedurende 3-5 seconden ingedrukt totdat de luidspreker wordt uitgeschakeld.
    Eenmaal uitgeschakeld, is de luidspreker gereset naar de fabrieksinstellingen.
  • Dit product is geclassificeerd als IP67, wat verschilt van IPX7. IP67 beschermt het product maximaal 30 minuten tegen onderdompeling in 1 meter water. Het is ook bestand tegen stof. Stofophoping rond elektronica kan leiden tot hardware storingen, dus de IP67-classificatie is een uiterst gunstige toevoeging aan dit product.
  • Uw JBL luidspreker is waterbestendig volgens de IPX7-norm. (IPX7 betekent dat het 30 minuten onder water op 1 meter kan ondergaan.) Om het uiterlijk en de functies van uw luidspreker te behouden, zorgt u ervoor dat het wordt afgespoeld met zoet water als u het gebruikt hebt bij een zwembad of de zee. Droog dan alle deksels en gedeeltes af waar water in kan blijven staan. De standaard voor waterbestendigheid is kraanwater. Chemicaliën en zout in uw zwembad of de zee kunnen de waterbestendige verzegeling of het oppervlak in de loop van de tijd beschadigen wanneer het na gebruik niet wordt afgespoeld.
  • Het verschil is dat de nieuwe ECO-versies van Go 3 en Clip 4 zijn gemaakt van 90% post-consumer gerecycled (PCR)-plastic en zijn verpakt in 100% gerecycled materiaal op het luidsprekerrooster, terwijl ze toch hetzelfde rijke JBL Original Pro Sound leveren en de CO2-voetafdruk van het product aanzienlijk verminderen.