JBL Flip Essential 2

Draagbare waterbestendige luidspreker

Aan de slag met uw JBL Flip Essential 2

20
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
65 Hz - 20 KHz
Afmetingen (cm)
17.5 x 6.8 x 7
Afmetingen (inch)
6.9 x 2.6 x 2.7
.52
1.14
Uitgangsvermogen Bluetooth
≤ 9 dBm (EIRP)
5.1
3
10
Ja

Stoer geluid voor elk avontuur

Neem je muziek altijd met je mee, waar je ook naartoe gaat met de krachtige JBL Flip Essential 2. Onze lichtgewicht Bluetooth-luidspreker gaat overal met je mee naartoe. Slecht weer? Geen zorgen. De luidspreker is namelijk waterbestendig en speelt altijd de robuuste JBL Original Pro Sound die je van ons gewend bent. Geniet van maximaal 10 uur afspeeltijd voor je favoriete muziek.

De racebaanvormige driver van de Flip Essential 2 biedt ruimtevullende JBL Original Pro Sound en verrassend diepe basklanken voor een compact pakket.
​Maak je geen zorgen over je batterij. Flip Essential 2 geeft je tot 10 uur afspeeltijd. Houd de muziek langer en luider gaande met krachtige JBL Original Pro Sound.
Neem je luidsprekers overal mee naartoe. Poolparty? Perfect. Plotselinge regenbui? Geen probleem. Beachparty? Flip Essential 2 is IPX7 waterbestendig voor zorgeloos gebruik wanneer je buiten bent.
JBL streeft naar een duurzame, milieuvriendelijke verpakking. De Flip Essential 2 is verpakt in een recyclebare doos op papierbasis, inclusief de binnentray. Het plastic label is voor meer dan 90% gerecycled en de buitenkant is bedrukt met soja-inkt.

Meer support

3 resultaten
  • Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
  • Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de luidspreker op uw telefoon of tablet, of als u alle eerdere Bluetooth-koppelingen van de luidspreker wilt verwijderen, kan het noodzakelijk zijn om de luidspreker 'te resetten naar de fabrieksinstellingen'.

Hoe te resetten
    Verwijder eerst de luidspreker uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten in de instellingen van de telefoon of tablet.
    Houd vervolgens, met de luidspreker ingeschakeld, de knoppen Volume + en Afspelen tegelijkertijd 3 seconden ingedrukt totdat het apparaat uitschakelt.
    De luidspreker is nu gereset naar de fabrieksinstellingen.
  • Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.