JBL Pulse 4

Geluid dat je kunt zien.

Aan de slag met uw JBL Pulse 4

20
Afmetingen (inch)
3.8 x 8.1 x 3.8
Afmetingen (cm)
9.6 x 20.7 x 9.6
1.26
2.8
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, ACRCP V1.6
Bluetooth-frequentie
2.402 - 2.480GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 - DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
≤10dBm
4.2
3.5
12
JBL PartyBoost
Ja
Lichtshow
Ja

JBL Pulse 4

Geef je feest een boost met het echte JBL-geluid en een waanzinnige LED-lichtshow en dat alles in 360 graden. Ons sterke, IPX7-waterproof design ziet er niet alleen mooi uit, maar speelt ook nog eens 12 uur af na één keer opladen. Gebruik de JBL Connect-app om de kleuren en patronen die op de muziek reageren aan te passen. Verbind met andere JBL PartyBoost luidsprekers om er een topfeest van te maken.

Pulse4 straalt in het donker dankzij een geweldige 360 graden LED–lichtshow met hoge resolutie.
Met de Pulse4 ervaar je het geluid vanuit iedere richting dankzij het slimme 360 graden design.
Klaar voor een feestje? Pulse4 levert tot 12 uur speelduur na één keer opladen.
Neem je luidsprekers overal mee naartoe. Feestje in het zwembad? Perfect! Plotselinge regenbui? Geen probleem. Beachparty? Pulse4 is IPX7-waterproof en kan  tot een meter diep onder water. Geen zorgen dus als het nat wordt.
Download de JBL Connect-app om er een topfeest van te maken. En maak jouw muziek zichtbaar met verschillende lichtshowthema’s of maak je eigen combinaties. Ready to tune out? Maak een lichtshow van jouw speaker, of de muziek nu aan of uit staat.
Met PartyBoost koppel je twee of meerdere JBL PartyBoost-luidsprekers aan elkaar voor stereogeluid of om er een extra groot feest van te maken.
Het is heel eenvoudig om je LED-lichtshow met andere Pulse4’s in de buurt te verbinden. Houd jouw luidspreker in de buurt en schud om te synchroniseren.

Meer support

17 resultaten
  • Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

• Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Het wordt altijd aanbevolen om ons assortiment soundbars te gebruiken, als je een luidspreker wilt voor je televisie of smart-tv, omdat deze speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen, terwijl onze draagbare luidsprekers voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik met telefoons en tablets.

Ondersteuning voor Bluetooth-connectiviteit tussen een tv en een luidspreker is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals Bluetooth en A2DP-versies en audiocodecs die door elk apparaat worden gebruikt. Dit kan variëren afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van de apparaten, maar we kunnen niet bevestigen of een specifieke combinatie van tv en luidspreker werkt zonder problemen zoals latentie of vertraging bij audiosynchronisatie.

• U kunt tot 3 patronen selecteren voor de aangepaste lichtshow, maar de vooraf ingestelde kleur kan niet worden gewijzigd. U kunt de helderheid van de lichtshow wel aanpassen.

• Houd de toets Lightshow langer dan 2 seconden ingedrukt om de Lightshow uit te schakelen.
  • De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.
  • 1. Om de naam van de luidspreker te wijzigen, moet u uw luidspreker eerst verbinden via Bluetooth en vervolgens de JBL Connect app downloaden.
    2. Zodra de app is gedownload, opent u de app en wacht u tot deze uw apparaat heeft herkend.
    3. Nu uw luidspreker is wordt weergegeven, kiest u het tandwiel dat zich onder of rechts van de luidsprekerafbeelding bevindt.
    4. Zodra u het tandwiel kiest, hebt u de optie om de naam te bewerken door op het kleine potlood-icoontje te klikken.
    5. Nadat u de naam heeft gewijzigd, ziet u de melding "Reconnect to  Apply New Name" (Maak opnieuw verbinding om nieuwe naam toe te passen)
    6. Ga naar uw Bluetooth-instellingen, selecteer "Vergeet dit apparaat" en maak vervolgens opnieuw verbinding om de nieuwe luidsprekernaam tot stand te brengen.
  • Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.