JBL Tuner

Draagbare Bluetooth-luidspreker met DAB/FM-radio

Aan de slag met uw JBL Tuner

5
Afmetingen (cm)
16.5 x 6.6 x 6.6
Afmetingen (inch)
6.49 x 2.59 x 2.59
0.44
0.98
4.1
2,000
3.5
8
Ja

Overal krachtig geluid en kristalheldere radio.

JBL Tuner is een compacte draagbare Bluetooth-luidspreker met een krachtig geluid en kristalheldere digitale DAB-radio. Je kunt nu overal luisteren naar je favoriete nummers en radiozenders, dankzij het compacte ontwerp en een oplaadbare batterij die tot 8 uur lang meegaat. Als er geen digitaal bereik is, schakel je gewoon over naar FM-radio. De tuner heeft ook een eenvoudig af te lezen scrollbaar, verlicht LCD-display en 5 vooraf ingestelde DAB/FM-knoppen om snel te kunnen afstemmen op je favoriete zenders. Kortom, het perfecte apparaat om onderweg naar muziek te luisteren.

Kies uit een grote hoeveelheid radiozenders en luister naar het kristalheldere geluid van digitale DAB-radio.
Geniet van traditionele FM-radiozenders en ook RDS.
Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet.
De ingebouwde oplaadbare batterij biedt tot 8 uur afspeeltijd.
Op het scrollbare, verlichte LCD-display zie je eenvoudig naar welke radiozender je luistert.
Stel snel af op je favoriete zenders met de 5 vooraf ingestelde DAB-knoppen en 5 FM-knoppen.

Meer support

1 resultaten
  • Het display schakelt automatisch uit na 30 seconden als er geen knoppen worden ingedrukt. Dit is om de levensduur van de batterij te sparen. Door op een willekeurige knop te drukken, wordt het display weer geactiveerd. Het is niet mogelijk om de automatische time-out van het display te wijzigen of uit te schakelen.

De luidspreker zelf wordt automatisch uitgeschakeld na 15 minuten van inactiviteit, d.w.z. als er geen muziek wordt afgespeeld in welke modus dan ook of indien er geen knop is ingedrukt (kan niet worden gewijzigd).