Koppelingsproblemen met een smartphone of tablet

1. Probeer eerst de Bluetooth-verbinding op uw bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw te starten door Bluetooth met een korte pauze uit en weer in te schakelen.
2. "Vergeet" (verwijder) de eerdere gekoppelde verbinding (op uw smartphone/tablet/pc) in uw Bluetooth-instellingen indien u reeds eerder een koppeling heeft gemaakt met ons product.
3. Probeer het bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw op te starten door het uit en weer aan te zetten en probeer na het opnieuw opstarten een Bluetooth-verbinding met uw product tot stand te brengen.
4. Indien het bovenstaande niet werkt, probeer dan uw product (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) opnieuw op te starten door dit eerst uit en dan weer aan te zetten.
5. Houd de Bluetooth-knop op uw apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.
6. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw smartphone/tablet of pc om het koppelingsproces te starten.
U zou nu een succesvolle koppeling met ons apparaat moeten hebben, maar als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan opnieuw contact met ons op.