JBL Tune 220TWS

Volledig draadloze oordopjes

Aan de slag met uw JBL Tune 220TWS

12
105
32
1
1.8
0.3
49.7
9.8
5.0
Bluetooth-profielen
A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Bluetooth-frequentie
2.402 GHz – 2.48 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0 - 12dbm
2
16
3
Bixby
YES
Bixby
Ja

Geniet van levensecht geluid met een ontwerp dat indruk maakt in iedere kleur.

Deze ergonomische oordopjes houden je bij, hoeveel je ook beweegt. Zo blijf je de hele dag verbonden zonder dat kabels je in de weg zitten. Of je nu een Android- of een iPhone-apparaat gebruikt, met de JBL TUNE 220TWS-oordopjes geniet jij van volledig draadloze vrijheid. Laad op en ga erop uit. Deze ergonomische draadloze oordopjes zijn ontworpen om je 19uur lang te voorzien van de hoogste kwaliteit JBL Pure Bass-geluid. Schakel moeiteloos tussen oproepen, muziek en je stemassistent. De oordopjes zijn metallic afgewerkt met soft-touch verf en verkrijgbaar in klassiek wit of trendy kleuren. Kies een set die net zo uniek en stylish is als jij.

JBL TUNE 220TWS oordopjes nemen geen genoegen met gemiddeld geluid. Ze gaan voor ongeëvenaarde audio. Met de 12,5 mm driver voor JBL Pure Bass Sound bieden ze je weergaloos geluid.
Groots geluid in een kleine verpakking. Deze oordopjes geven je 3 uur non-stop geluid plus 16 uur vanuit de oplaadhouder, en dat alles in zakformaat.
Geen vervelende draden, geen kabels die in de knoop raken - alleen muziek waar en wanneer je wilt, compatibel met zowel iPhone- als Android-apparaten. Draadloze muziek en handsfree bellen, overal waar je bent.
Schakel naadloos van je afspeellijst naar je stemassistent. Met de handige knoppen op de rechter- en linkeroordopjes kun je afspelen, pauzeren, spraakopdrachten geven en oproepen beantwoorden. Jij hebt alles onder controle. Ook onderweg.
Een oproep beantwoorden terwijl je naar muziek luistert hoeft je flow niet te onderbreken. Schakel direct met de on-ear-bediening naar handsfree voor oproepen in stereomodus zonder enige vervorming.
Ze zijn misschien klein van formaat, maar ze leveren grootse prestaties. Met een strakke metallic afwerking en soft touch verf. Ga voor klassiek wit of kies uit een reeks trendy en klassieke kleuren die bij je stijl passen.
Je wilt ze non-stop in je oren houden - en dat kan dankzij het comfortabele ergonomische ontwerp. De JBL TUNE 220TWS oordopjes zijn ontworpen om de hele dag te dragen.
Geen detail is aan het toeval overgelaten. De oplader voor de JBL TUNE220TWS is net zo doordacht ontworpen als de oordopjes, met een vorm geïnspireerd op een riviersteen, een zachte behuizing en een gebogen kap die openklapt om je snel toegang te geven tot de oordopjes.

Meer support

10 resultaten
  • Net als bij alle in-ear hoofdtelefoons kan ons assortiment TWS-oordopjes gevoelig zijn voor ophoping van stof en oorsmeer. Dit kan een laag volume veroorzaken op een of beide oordopjes, of problemen met de balans (bijv. het rechter oordopje is luider dan het linker oordopje). Om de kans dat deze problemen zich voordoen te verminderen, is het een goed idee om regelmatig je oordopjes schoon te maken. Reinig de oordopjes door na elk gebruik stof en oorsmeer te verwijderen, gebruik een puntige tandenstoker om grotere hoeveelheden te verwijderen en breng een kleine hoeveelheid ontsmettingsalcohol aan op een wattenstaafje voor de uiteindelijke ontvetting. Vergeet niet om de oplaadpunten op de hoofdtelefoon en in de oplaadcase schoon te maken.

Als je problemen ondervindt met het volume of de balans, controleer dan altijd op oorsmeer en vuil in en rond het oordopje en de driver en maak de oordopjes volledig schoon zoals hierboven beschreven. Als het probleem zich blijft voordoen, kan er oorsmeer/vuil in de kleine gaatjes in het rooster voor de driver blijven zitten, waardoor de geluidsuitvoer wordt voorkomen. Om het probleem op te lossen, probeer je de betreffende oordopjes in een oplossing van lauw kraanwater en een kleine hoeveelheid afwasmiddel te dompelen. Alleen de punt van het oordopje mag in de vloeistof worden geplaatst tot een maximale diepte van slechts 1-2 mm (zie onderstaande afbeeldingen). Het onderdompelen van de oordopjes in water of het plaatsen van de oordopjes in water op een grotere diepte kan je garantie ongeldig maken. Houd de punt van de oordop ongeveer 2-3 minuten in het water en veeg/reinig het rooster vervolgens met een kleine borstel (zoals een tandenborstel). Dit zou het oorsmeer moeten verwijderen en de problemen met volume/balans oplossen.

reiniging-wattenstaafje-tip
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Terwijl de oordoppen in de oplaaddoos zijn geplaatst en het opladen daadwerkelijk plaatsvindt, hou je de knop op de rechter oorschelp ongeveer 5 seconden ingedrukt. De LED op de oordop gaat uit en weer aan. Dit herstelt de fabrieksinstellingen. Hou er rekening mee dat het opladen moet plaatsvinden voordat het opnieuw instellen werkt. Als de batterij van de oplaaddoos leeg is, laad deze dan eerst opnieuw op.
  • Het is niet ongewoon dat er oplaadproblemen optreden met True Wireless-oortjes van het type dat wordt opgeladen wanneer ze in een oplaadcase worden gestopt.
    Soms stopt het opladen, soms begint het opladen helemaal niet, of misschien wordt een van de oordoppen plotseling ingeschakeld en begint het koppelingsproces.

Dit wordt bijna altijd veroorzaakt door vuil op de laadcontacten.
    Deze contacten zijn kwetsbaar, omdat ze gemakkelijk verontreinigd kunnen raken door zweet, huidvet of oorsmeer.
    Ze zijn meestal verguld, maar vergulden voorkomt geen oppervlaktevuil, alleen corrosie.

Dus als u oplaadproblemen hebt, is de eerste stap altijd om alle contactpunten schoon te maken, zowel op elke oorschelp als in de oplaadhoes.
    Het is niet altijd gemakkelijk om in de kleine gaatjes te komen, maar hiervoor kunt u een wattenstaafje of make-upstaafje gebruiken.
    needed-tools
    Een kleine kwast of een andere kwast kan ook prima van dienst zijn. Bevochtig de punt met een beetje ontsmettingsalcohol, draai het vervolgens en schrob licht op elk contactoppervlak.

cleaning-charging-case
    Herhaal dit totdat de contactpunten zichtbaar schoon zijn en het opladen naar behoren werkt.
  • Deze koptelefoon heeft geen IPX-classificatie en is niet waterbestendig. Overmatige blootstelling aan water of vocht kan leiden tot onherstelbare schade aan de koptelefoon.
  • 1. Probeer eerst de Bluetooth-verbinding op uw bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw te starten door Bluetooth met een korte pauze uit en weer in te schakelen.
    2. "Vergeet" (verwijder) de eerdere gekoppelde verbinding (op uw smartphone/tablet/pc) in uw Bluetooth-instellingen indien u reeds eerder een koppeling heeft gemaakt met ons product.
    3. Probeer het bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw op te starten door het uit en weer aan te zetten en probeer na het opnieuw opstarten een Bluetooth-verbinding met uw product tot stand te brengen.
    4. Indien het bovenstaande niet werkt, probeer dan uw product (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) opnieuw op te starten door dit eerst uit en dan weer aan te zetten.
    5. Houd de Bluetooth-knop op uw apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.
    6. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw smartphone/tablet of pc om het koppelingsproces te starten.
    U zou nu een succesvolle koppeling met ons apparaat moeten hebben, maar als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan opnieuw contact met ons op.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.

• Als de linker oordop geen geluid geeft, pair deze dan opnieuw met de rechter oordop zoals weergegeven in de beknopte handleiding.
    Haal ze uit de oplaadhoes en klik drie keer op de middelste knop op zowel de linker als de rechter oordop.
    Hiermee wordt een nieuwe pairing tussen de oordoppen uitgevoerd, en de linker oordop behoort vanaf nu automatisch te pairen met de rechter oordop zodra u beide oordoppen uit de oplaadhoes haalt.

Als u de linker oordop nog altijd niet werkend kunt krijgen, voer dan een fabrieksreset uit door beide oordoppen in de oplaadhoes te plaatsen, terwijl de oplaadhoes oplaadt. Druk nu op de knop op de rechter oordop en houd deze meer dan vijf seconden ingedrukt. U hebt nu gereset naar fabrieksinstellingen. (Let op: Als u naar fabrieksinstellingen hebt gereset, moet u de hoofdtelefoon verwijderen, of een "vergeet dit apparaat" uitvoeren, op elk(e) smartphone of tablet waarmee deze eerder verbonden was. Vervolgens kan uw apparaat opnieuw zoeken naar beschikbare BT-apparaten en verbinden met de nieuw ingestelde hoofdtelefoon)

De rechter oordop is de primaire oordop die verbonden is met uw bronapparaat, meestal een smartphone.
    De linker oordop is de secundaire oordop, die verbonden is met de rechter oordop.

• 1. Plaats de oordopjes terug in de oplaadhoes en sluit het deksel. 2. Houd de knoppen op zowel de linker- als de rechteroordop langer dan 2 seconden ingedrukt. U kunt ook alleen een van de knoppen ingedrukt houden om de linker- of rechteroordop uit te schakelen. 3. Gebruik de functie Automatisch uitschakelen via de JBL Headphone-app (alleen van toepassing op hoofdtelefoons die worden ondersteund in onze JBL Headphone-app).
  • Deze oordopjes hebben geen volumeregeling. U moet het volume van uw apparaat handmatig regelen.