JBL Live 460NC

Draadloze on-ear NC koptelefoon

Aan de slag met uw JBL Live 460NC

40
2
96
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20Hz – 20kHz
32
210
7.4
0.2
0.7
2.6
2.6
1.4
1.4
0.6
6.7
6.7
3.5
3.5
1.5
5.0
Bluetooth-profielen
HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie
2.402GHz – 2.48GHz
Uitgangsvermogen Bluetooth
<13dBm
2
50
40
50
Ja
Audio cable
Ja

Druk op afspelen, laat je niet afleiden.

Je wilt alleen het allerbeste geluid. Zet de JBL Live 460NC-koptelefoon op en ervaar het zelf. Uitgerust met krachtige 40 mm drivers levert de JBL Live 460NC-koptelefoon JBL Signature Sound met een verbeterde bas zodat elke track tot leven komt. Activeer Adaptive Noise Cancelling als je ergens op wilt focussen en Smart Ambient als je bewust wilt blijven van je omgeving. Hulp nodig om de dag door te komen? Jouw favoriete stemassistent helpt je hierbij. Gebruik je stem of tik op de oorschelp. Als je Hey Google hebt ingesteld, heb je alleen je stem nodig om de functies van je JBL Live 460NC te gebruiken. Magisch! Licht en comfortabel dankzij de superzachte hoofdband geniet je van maximaal 50 uur muziekstreaming met ANC uit, perfecte telefoongesprekken in stereogeluid en een handig afneembare audiokabel, zodat je zelfs kunt blijven luisteren als de batterij leeg is. En als je de Live 460NC niet gebruikt, zal deze automatisch pauzeren en weer verder gaan met afspelen als je deze weer oppakt. Geniet van de muziek terwijl je verbonden blijft met de JBL Live 460NC-koptelefoon. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

40 mm drivers en een geluid dat te vinden is in de bekendste concertzalen ter wereld.
Houd ruis buiten en focus op de muziek met Adaptive Noise Cancelling. De Ambient Aware-technologie maakt het mogelijk om veilig door drukke straten te lopen door ervoor te zorgen dat je het omgevingsgeluid duidelijker hoort. TalkThru zorgt ervoor dat het geluidsniveau van muziek wordt verlaagd en spraak wordt versterkt, zodat je gemakkelijk een gesprek kunt voeren, ook als je je koptelefoon ophebt.
Krijg hulp van jouw favoriete stemassistent via je stem of door op de oorschelp te tikken. Activeer ANC of Ambient Aware, controleer de batterijduur of schakel je JBL Live 460NC uit met je stem met Hey Google. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.
Luister tot wel twee dagen lang. En gebruik snelladen als dat niet genoeg is. De Live 460NC biedt maximaal 50 uur afspeeltijd met ANC uit, tot 40 uur met ANC aan en 4 uur afspeeltijd na slechts 10 minuten opladen! De afneembare audiokabel maakt het mogelijk om te blijven luisteren, zelfs als de batterij leeg is.
Bedien de knoppen op de oorschelp om gesprekken te voeren en blijf zo in contact met de wereld om je heen. De microfoontechnologie maakt perfecte telefoongesprekken in stereo mogelijk. Met VoiceAware kun je bepalen hoeveel geluid er via je microfoon binnenkomt en hoeveel je van je eigen stem wilt horen.
Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.
De stoffen hoofdband met zachte oorkussens is gevormd rond je hoofd, wat de Live 460NC supercomfortabel maakt.
Je muziek wordt automatisch gepauzeerd als je de koptelefoon afzet en zal weer beginnen met afspelen als je deze weer opzet. Je hoeft er niet eens bij na te denken.
Fast Pair van Google maakt het mogelijk om je JBL Live 460NC direct te verbinden met je Android-apparaat. Om meerdere apparaten te koppelen, tik je simpelweg op het scherm van de apparaten.
Je koptelefoon moet zich aan jou aanpassen, niet andersom. Het geluid en de functies van de JBL Live 460NC-koptelefoon kunnen eenvoudig aan jouw smaak worden aangepast met de gratis My JBL Headphones-app: verander de EQ-instellingen, selecteer je favoriete stemassistent, stel je Smart Ambient-instellingen in, en nog veel meer als je de gratis app downloadt.

Meer support

5 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Ja, de hoofdtelefoon heeft Multi-point Connection, waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de aangesloten apparaten.
  • 1. Probeer eerst de Bluetooth-verbinding op uw bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw te starten door Bluetooth met een korte pauze uit en weer in te schakelen.
    2. "Vergeet" (verwijder) de eerdere gekoppelde verbinding (op uw smartphone/tablet/pc) in uw Bluetooth-instellingen indien u reeds eerder een koppeling heeft gemaakt met ons product.
    3. Probeer het bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw op te starten door het uit en weer aan te zetten en probeer na het opnieuw opstarten een Bluetooth-verbinding met uw product tot stand te brengen.
    4. Indien het bovenstaande niet werkt, probeer dan uw product (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) opnieuw op te starten door dit eerst uit en dan weer aan te zetten.
    5. Houd de Bluetooth-knop op uw apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.
    6. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw smartphone/tablet of pc om het koppelingsproces te starten.
    U zou nu een succesvolle koppeling met ons apparaat moeten hebben, maar als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan opnieuw contact met ons op.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.