UA Project Rock Over-Ear Training Headphones - Engineered by JBL

UA Project Rock Over-Ear Training Headphones - Engineered by JBL

ANC over-ear sportkoptelefoon

Aan de slag met uw UA Project Rock Over-Ear Training Headphones - Engineered by JBL

Aan de slag met uw UA Project Rock Over-Ear Training Headphones - Engineered by JBL

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Gewicht (g)
294
Maat van driver (mm)
40
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
102 dB SPL@1 kHz / 1mW
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
32
Driver-afmeting
40 mm / 1,57" Dynamisch driver
Gewicht
294 g / 0,65 lbs
Bluetooth-profielen
HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie
2.4 - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<9 dBm EIRP
Bluetooth-versie
5.0
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
45
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren)
35
Maximale afspeeltijd (uren)
45
Audio cable
Ja
Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Spraakassistent-integratie
Ja
Adaptive Noise Cancelling
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Draagtasje
Ja
Comfortabele stoffen hoofdband
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
Legendarisch JBL-geluid
Ja
Over-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Ondersteunt Siri, Google Now
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Zweetbestendig
Ja
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Touch controls
Ja
Draadloos
Ja
IPX-klassifisering
IPX4

Ultieme focus voor echte sporters.

UA Project Rock over-ear trainingskoptelefoons zijn getest en goedgekeurd door Dwayne Johnson, om jou te helpen presteren - met Adaptive Noise Cancelling om te kunnen focussen en een duurzaam, zweetbestendig ontwerp. Wasbare Supervent oorkussens blijven droog en UA Storm Super Grip biedt maximale stabiliteit. Dankzij het legendarische JBL-geluid heb je maximale motivatie. Bionic Hearing maakt gebruik van TalkThru-technologie, zodat je met je trainingspartner kunt praten terwijl je de koptelefoon ophoudt. Ambient Aware-technologie zorgt ervoor dat je kunt horen wat er om je heen gebeurt. Geef stemassistenten snelle opdrachten en pas je geluid aan met de JBL-app. Met tot wel 45 uur afspeeltijd en een hardshell-hoesje is er niets dat je tegenhoudt.

Geen afleidingen voor ultieme focus.
Rubberen en metalen afwerkingen zorgen voor een robuust ontwerp. De IPX4-classificatie betekent dat de koptelefoon bestand is tegen zweet en de zwaarste workout.
Krachtig geluid en een volle bas, ideaal voor bij het sporten. Pas je geluids-EQ-instellingen aan met de gloednieuwe JBL-app.
De UA Storm Super Grip met twee unieke stoftechnologieën van Under Armour, zorgt voor maximale stabiliteit. SuperVent zorgt ervoor dat de duurzame, sneldrogende oorkussens kunnen ademen. De oorkussens zijn makkelijk afneembaar en kunnen met de hand gewassen worden.
Met Bionic Hearing kun je met slechts één aanraking je omgeving horen dankzij twee geluidstechnologieën. TalkThru-technologie verlaagt het niveau van de muziek en versterkt de spraak voor een kort gesprek tussen de oefeningen door. Met Ambient Aware hoort je omgevingsgeluid terwijl je ondertussen blijft genieten van je muziek. Dit zorgt voor meer veiligheid wanneer je buiten bent.
Gemakkelijke Bluetooth®-technologie zorgt voor draadloze, ongestoorde prestaties.
Mis nooit een telefoontje met handsfree spraakbediening. Speel je favoriete trainingsafspeellijst af of stuur een bericht naar je trainingspartner met Hey Google of Amazon Alexa. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen. Activeer ANC, controleer de batterijduur of schakel je koptelefoon eenvoudig uit met je stem met Hey Google. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.
Draadloos geluid dat lang meegaat en snel opgeladen kan worden. Speed Charge geeft je 2 uur trainingstijd met slechts 5 minuten opladen, en met Type-C laders krijg je in slechts 2 uur een volledig opgeladen koptelefoon.
Probleemloos met je apparaat koppelen* (*) Android 6.0 of hoger ondersteunde apparaten
Inclusief 12 maanden Premium-lidmaatschap
Je muziek wordt automatisch gepauzeerd als je je koptelefoon afzet en begint weer met afspelen als je deze weer opzet.

Meer support

5 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • De oorkussens kunnen worden verwijderd en gewassen.
    Om de oorkussens te verwijderen, draait u ze linksom om ze te ontgrendelen (zie onderstaande afbeelding).

De oorkussens mogen alleen met de hand worden gewassen: niet in de machine wassen. De watertemperatuur moet binnen het hieronder gespecificeerde bereik liggen. Wacht vervolgens tot de oorkussens volledig droog zijn.

Zodra ze volledig droog zijn, lijnt u de gaten aan de binnenkant van de oorkussens (in de onderstaande afbeelding met oranje cirkels gemarkeerd) uit met de clips op de koptelefoon (op de plaats waar de rode pijlen heen wijzen in de onderstaande afbeelding). Draai nu het oorkussen rechtsom om de oorkussens weer aan de koptelefoon te vergrendelen.

• Dit product is geclassificeerd als IP67, wat verschilt van IPX7. IP67 beschermt het product maximaal 30 minuten tegen onderdompeling in 1 meter water. Het is ook bestand tegen stof. Stofophoping rond elektronica kan leiden tot hardware storingen, dus de IP67-classificatie is een uiterst gunstige toevoeging aan dit product.
  • 1. Probeer eerst de Bluetooth-verbinding op uw bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw te starten door Bluetooth met een korte pauze uit en weer in te schakelen.
    2. "Vergeet" (verwijder) de eerdere gekoppelde verbinding (op uw smartphone/tablet/pc) in uw Bluetooth-instellingen indien u reeds eerder een koppeling heeft gemaakt met ons product.
    3. Probeer het bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw op te starten door het uit en weer aan te zetten en probeer na het opnieuw opstarten een Bluetooth-verbinding met uw product tot stand te brengen.
    4. Indien het bovenstaande niet werkt, probeer dan uw product (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) opnieuw op te starten door dit eerst uit en dan weer aan te zetten.
    5. Houd de Bluetooth-knop op uw apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.
    6. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw smartphone/tablet of pc om het koppelingsproces te starten.
    U zou nu een succesvolle koppeling met ons apparaat moeten hebben, maar als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan opnieuw contact met ons op.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.