JBL Tune 510BT

Draadloze on-ear koptelefoon

Aan de slag met uw JBL Tune 510BT

32
1
103.5
32
160
5.6
0.2
0.7
2.9
2.9
1.3
1.3
0.7
7.3
7.3
3.2
3.2
1.7
5.0
Bluetooth-profielen
A2DP v1.3, AVRCP v1.6, HFP v1.7
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, _x001E_/4DQPSK,8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<8 dBm
2
40
Multi-point Connection
Ja
Remote control on ear cups
Ja

Bas, de hele dag door.

Met de JBL Tune 510BT koptelefoon stream je krachtig JBL Pure Bass-geluid, zonder gedoe met kabels. De eenvoudig te gebruiken koptelefoon heeft een batterij die tot wel 40 uur meegaat en met de USB-C oplaadkabel binnen 5 minuten oplaadt voor 2 extra uren muziek. En als er iemand belt terwijl je een video op een ander apparaat aan het bekijken bent, schakelt de JBL Tune 510BT naadloos over naar je mobiel. De JBL Tune 510BT koptelefoon, voorzien van Bluetooth 5.0 en ontworpen voor comfort, stelt je ook in staat te verbinden met Siri of Google zonder je mobiele apparaat te gebruiken. Met de JBL Tune 510BT koptelefoon geniet je van muziek tijdens je drukke bestaan. De koptelefoon is beschikbaar in meerdere kleuren en is opvouwbaar, zodat je deze makkelijk mee kunt nemen.

De koptelefoon levert JBL Pure Bass-geluid, bekend van beroemde clubs over de hele wereld.
Stream muziek vanaf je smartphone in hoge kwaliteit, zonder kabels.
Voor langdurig plezier, draadloos luisteren tot wel 40 uur en opladen van de batterij in slechts 2 uur met de praktische Type-C USB-kabel. Een snelle oplading van 5 minuten geeft je twee extra uren aan muziek.
Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.
Regel gemakkelijk je geluid en telefoontjes via je koptelefoon met de handige knoppen op de oorkap.
De lichtgewicht materialen en zachte oorkussens met een gewatteerde hoofdband maken dat de hoofdtelefoon langere periodes comfortabel te dragen is. Het opvouwbare ontwerp zorgt dat je je koptelefoon gemakkelijk mee kunt nemen zodat je overal en altijd muziek hebt.
Activeer de stemassistent van het apparaat door op de multifunctionele knop te drukken.

Meer support

4 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Ja, de hoofdtelefoon heeft Multi-point Connection, waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de aangesloten apparaten.
  • 1. Probeer eerst de Bluetooth-verbinding op uw bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw te starten door Bluetooth met een korte pauze uit en weer in te schakelen.
    2. "Vergeet" (verwijder) de eerdere gekoppelde verbinding (op uw smartphone/tablet/pc) in uw Bluetooth-instellingen indien u reeds eerder een koppeling heeft gemaakt met ons product.
    3. Probeer het bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw op te starten door het uit en weer aan te zetten en probeer na het opnieuw opstarten een Bluetooth-verbinding met uw product tot stand te brengen.
    4. Indien het bovenstaande niet werkt, probeer dan uw product (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) opnieuw op te starten door dit eerst uit en dan weer aan te zetten.
    5. Houd de Bluetooth-knop op uw apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.
    6. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw smartphone/tablet of pc om het koppelingsproces te starten.
    U zou nu een succesvolle koppeling met ons apparaat moeten hebben, maar als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan opnieuw contact met ons op.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.