Studio 680

Højttalersystem til hjemmet

Product Specifications

Gulvhøjttaler med to 6,5"-enheder og 2,5-vejs kompressionsenhed
Lavfrekvent basenhed med to 165 mm (6,5") Polyplas
HD-waveguide med 25 mm (1") højfrekvent kompressionsenhed
Anbefalet forstærkerkraft
Maks. 200 W
Frekvensområde
38 Hz-40 kHz
Følsomhed
88 dB @ 1M 2,83V
Nominel impedans
6 ohm
Delefrekvenser
600 Hz, 1.8 kHz
Kabinettype
Basrefleks med bagudvendt tilpasset port
Mål (B x D x H)
230 x 300 x 1005 mm
Vægt
22.64 kg

HD lydbillede for sublim lydkvalitet.

​​På udkig efter et højttalersystem til hjemmet, der overgår alt, du hidtil har hørt? Du behøver ikke lede længere: Det nye JBL Studio 6 højttalersystem er alt det, din indre musikelsker har håbet på. Nyd den fremragende lyd fra PolyPlas-keglerne. Lad dig forbløffe af præcisionen og styrken fra de akustiske højttalerenheder. Og bliv helt elektrisk af den avancerede HD-waveguide med højfrekvent kompressionsenhed.. Systemet har et moderne, rent design, der er let at sætte op. Efter JBL Studio 6 bliver lytteoplevelsen derhjemme aldrig helt den samme.

Til dig, der foretrækker, at dit eget stereoanlæg og tv lyder nøjagtigt, som hvis du var til koncert eller i biografen.
Kompressionsenheder der løfter din lydoplevelse med klassens bedste klarhed og detaljering.
Vores højttalersystem er en fryd for øjet og det perfekte match til din indretning derhjemme.
Hjemmehøjttalersystem i høj kvalitet giver dig koncertlyd hjemme hos dig selv.