JBL Spark

Trådløs JBL-stereohøjttaler

Sold from 2013 until now

Made in: China

Getting started with your JBL Spark

Bluetooth
Available Finishes
Red, Blue, Yellow
Power Consumption
2x7W
Frequency Response
76Hz - 20KHz
Signal-to-Noise Ratio
88dB at 7W
Height (in)
6-1/2
Width (in)
7-3/32
Width (mm)
180
Height (mm)
165
Dimensions
180mm x 165mm

Brand new looks, same JBL sound

Sparks udseende og lyd overgår forventningerne<CRLF>Med JBL Spark opnår du det bedste inden for lyd med et underholdende og unikt udseende, der er ligeså individuelt som din musiksmag. Inden i Spark er der monteret et JBL-stereohøjttalersystem, som leverer den lydydelse, som JBL er kendt for. På ydersiden har Spark en formgivning som ingen anden højttaler, du har set før.<CRLF>Med et megafonkabinet og trådløs Bluetooth-teknologi kan Spark spille dine yndlingssange fra din smartphone eller tablet og fylde lokalet med din musik. Find Spark i dine yndlingsfarver, og se, hvordan den passer ind i dit hjem og føjer et strejf af farve og lyd til et hvilket som helst sted. Hæng den på en væg, eller læg den på et bord eller en hylde – Spark passer ind stort set overalt, og giver dig alsidighed til dit musiksystem på en ny og spændende facon.

Sparks flotte design omfatter et gennemsigtigt kabinet, et robust metalgitter, et tekstilkabel og en matchende JBL-strømadapter. Med andre ord passer Spark ind overalt, ligesom udseendet – og lyden – følger trop.
Når det drejer sig om overordnet kompatibilitet viser JBL Spark vejen frem med øjeblikkelig trådløs afspilning fra en hvilken som helst Bluetooth®-aktiveret enhed herunder smartphones, tablets, computere og medieafspillere.
Hvis det er JBL, bliver det nødt til at lyde godt. Sparks dobbelte enheder og finjusterede basport leverer enestående lyd og overraskende meget kraftfuldhed. Man skulle ikke tro, det er en højttaler – før man hører detaljerne i sine yndlingssange – på den måde, som JBL leverer den.
JBL Spark pynter i ethvert lokale, og du kan hænge den på en krog i et hjørne eller placere det på et skrivebord eller en hylde. Den trådløse Bluetooth-forbindelse foregår hurtigt, hvilket betyder, at du kan påbegynde musikafspilningen med det samme.

FAQs & How-Tos

1 results