Synchros S200i

Førsteklasses stereohovedtelefon

Sold from 2013 until now

Getting started with your Synchros S200i

Product Specifications

Type
Ultra-light, die-cast aluminum construction
Frequency Response
10Hz – 22kHz
Connector
3.5mm jack
Driver
Advanced 10 mm driver

Premium in-ear listening 2.0

Hvis det lyder som fremtiden – lyder det som JBL Ud med det gamle, ind med det nye: introduktion af JBL Synchros S200 stereohovedtelefonen. Ørestykker i aluminiumsstøbning med metalaccenter sikrer, at disse hovedtelefoner skiller sig ud fra de øvrige. Vinklede ørespidser sikrer komfortabel, stabil pasform til timevis af lytning. S200 er modelleret efter de samme JBL-lydsystemer, der anvendes i verdens mest prestigefulde natklubber, og leverer en afbalanceret lydoplevelse med forbløffende klarhed og dyb, resonant bas. Synchros S200 løfter din bærbare lytteoplevelse til nye højder og leveres i to farver og to konfigurationer, Onyx and Glacier, med remote med tre knapper til Apple- eller universalenheder.

JBL S200 leveres i en ultralet, yderst robust aluminiumsramme, der giver timevis af behagelig lytning.
En førsteklasses 10 mm enhed, der er ideel til højtydende lyd.
Videnskabeligt udviklet akustik og en førsteklasses 10 mm enhed udgør hjertet af JBL PureBass-ydelsen, der giver din bas al kraftfuldheden og klarheden – den slags, du forventer af verdens førende aktør inden for koncertlyd. Resultater taler for sig selv: JBL's lydklarhed uanset frekvens og lydstyrke, så du kan få glæde af de dybeste trommelyde uden at gå på kompromis med nogen del af lydkvaliteten.
Vinklede spidser i tre størrelser sikrer en nem og behagelig lytteoplevelse.
Uanset hvilken konfiguration, det flade kabel til din S200 leveres i, er det udformet til at være filtrefrit.
Comply™-skumspidser sikrer et højt niveau af isolering med forbedret lydniveau.