JBL Reflect Mini NC - Blue - Waterproof true wireless Noise Cancelling sport earbuds - Hero JBL Reflect Mini NC - Blue - Waterproof true wireless Noise Cancelling sport earbuds - Front JBL Reflect Mini NC - Blue - Waterproof true wireless Noise Cancelling sport earbuds - Detailshot 1
JBL Reflect Mini NC - Blue - Waterproof true wireless Noise Cancelling sport earbuds - Hero
  • JBL Reflect Mini NC - White - Waterproof true wireless Noise Cancelling sport earbuds - Swatch Image
  • JBL Reflect Mini NC - Black - Waterproof true wireless Noise Cancelling sport earbuds - Swatch Image
  • JBL Reflect Mini NC - Blue - Waterproof true wireless Noise Cancelling sport earbuds - Swatch Image
  • JBL Reflect Mini NC - Green - Waterproof true wireless Noise Cancelling sport earbuds - Swatch Image

JBL Reflect Mini NC

Uanset om du dyrker yoga, gymnastik eller løber, er JBL Reflect Mini NC sports-øretelefonerne det perfekte match til din aktive livsstil. Med aktiv støjreduktion kan du fokusere på dit træningsmål uden forstyrrelser. Takket være Smart Ambient-teknologien er du stadig opmærksom på omgivelserne, og du kan snakke med vennerne. Hvert ørestykke forbindes øjeblikkeligt og uafhængigt, så du kan foretage opkald med den enhed, du foretrækker, og tildele unikke funktioner til venstre og højre. Med 21 timers spilletid, et udvalg af reflekterende farver og IPX7-vandtæthed er dette de ultimative trådløse sports-øretelefoner

General Specifications

Enheds-størrelser (mm) 6

Audio Specifications

Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB) 97

Dimension Specifications

Charging Case Weight (oz) 1.6
Earpiece Weight (oz) 0.5
Vægt (g) 46
Vægt (g) 13.5

Control Connect Specifications

Bluetooth-profiler A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth-frekvens 2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth sender-modulation GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth sender-effekt 0 - 10dbm
Bluetooth-version 5.1

What’s in the Box

• 1 x REFLECT Mini NC
  • 3 x størrelser ørepropper
  • 3 x størrelser ørespids-stabilisatorer
  • 1 x opladningsetui
  • 1 x opladningskabel type-C
  • 1 x garanti/advarselsark
  • 1 x lynguide/sikkerhedsark
JBL Reflect Mini NC - What's in the Box