JBL Live Pro+ TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Hero JBL Live Pro+ TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Front JBL Live Pro+ TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Detailshot 1
JBL Live Pro+ TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Hero
  • JBL Live Pro+ TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Pro+ TWS - White - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Pro+ TWS - Blue - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Pro+ TWS - Chrome - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Pro+ TWS - Pink - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Pro+ TWS - Beige - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Pro+ TWS - Rose Gold - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image

JBL Live Pro+ TWS

JBL Live Pro+ TWS leverer den bedste lyd, uanset hvilken enhed du bruger. Nyd en fordybende og totalt trådløs oplevelse med den utrolige JBL-signaturlyd. Lad Smart Ambient forbinde dig med omgivelserne, eller fokuser på musikken med adaptiv støjreduktion. Skift nemt fra musik til gruppeopkald med fire stråleformede mikrofoner (to pr. side), som indfanger din stemme, så det føles som at tale ansigt til ansigt. En tredje mikrofon reducerer støjen fra omgivelserne. ​Få hjælp fra din foretrukne stemmeassistent med din stemme eller et tryk på ørekapslen. Hvis du opsætter Hey Google, kan du aktivere funktioner på dine JBL Live Pro+ TWS blot med din stemme. Alle kommandoer sidder i ørestykkerne, så du kan styre musik og opkald med blot en finger. Med op til 28 timers spilletid fra Qi-kompatibel, trådløs opladning og superhurtig, trådløs opladning, er de altid klar til sætte energi til din dag. (*) Understøttes kun på Android. (**) Android 6.0 eller højere er påkrævet for fuld adgang til Alexa-funktioner, når denne enhed bruges.

General Specifications

Enheds-størrelser (mm) 11

Audio Specifications

Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB) 102

Dimension Specifications

Charging Case Weight (oz) 1.7
Earpiece Weight (oz) 0.4
Vægt (g) 49.5
Vægt (g) 10

Control Connect Specifications

Bluetooth-profiler A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth-frekvens 2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth sender-modulation GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth sender-effekt 0 - 13dbm
Bluetooth-version 5.0

What’s in the Box

• JBL Live Pro+ TWS
  • 1 x 5 størrelser ørespidser
  • 1 x type-C USB-opladningskabel
  • 1 x opladningsetui
  • 1 x garanti/advarselsark
  • 1 x startguide/sikkerhedsdatablad
JBL Live Pro+ TWS - What's in the Box