JBL PartyBox Stage 320

Bærbar partyhøyttaler med kraftig JBL Pro-lyd, et adaptivt lysshow, sprutsikker design, utskiftbart batteri, teleskophåndtak og hjul

Sold from 2024 until now

Getting started with your JBL PartyBox Stage 320

Getting started with your JBL PartyBox Stage 320

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Output power (W)
240
Dynamic frequency response range (Hz)
40Hz - 20kHz (-6dB)
Dimensions (cm)
33.5 x 67 x 38.5
Dimensions (in)
13.3 x 26.3 x 15.2
Weight (kgs)
16.5
Weight (lbs)
36.38
Bluetooth version
5.4
Charging time (hrs)
3
Maximum music playing time (hrs)
18
3.5 mm audio cable Input
Ja
Bluetooth
Ja
Karaoke function
Ja
Lightshow
Ja
Multi-point Connection
Ja
Splashproof
Ja
IP Code
IPX4
Gitar inn
Ja
Mikrofon inn
Ja
Doble mikrofon- og gitarinnganger
Ja
AC-strømkabel (type varierer etter region)
Ja
AI Sound Boost
Ja

Ta med festen hvor som helst

Med JBL PartyBox Stage 320 kan du få festen i gang når som helst, hvor som helst. Forvandle ethvert rom, inne eller ute, til et dansegulv. Kraftig JBL Pro-lyd og stor, dunkende bass fyller et bredt lydbilde og får publikum til å bevege seg, mens øynene deres nyter et adaptivt lysshow av virvlende stjernelys, kule lysspor og fantastiske strobeeffekter synkronisert med rytmene. Bruk mikrofon- og gitarinngangene for å vise deg frem på scenen din. Du kan styre festens flyt gjennom natten med morsomme interaktive festeffekter. Det solide teleskophåndtaket og brede, solide hjulene betyr at du kan rulle JBL PartyBox Stage 320 omtrent hvor som helst, og når du er der, betyr den sprutsikre konstruksjonen at litt regn ikke vil ødelegge moroa. Best av alt, den leverer opptil 18 timers spilletid – og hvis det fortsatt er god stemning, bare bytt ut det utskiftbare batteriet og fortsett. For en enda større fest er det enkelt å koble til eller bruke JBL PartyBox-appen for å koble til flere JBL Auracast-aktiverte høyttalere trådløst. Bring folk sammen og hev opplevelsen med JBL PartyBox Stage 320.

Rock med kraftig JBL Pro-lyd fra to 6,5 tommer basshøyttalere som leverer ren, presis, dyp bass selv på toppvolum og et par 25 mm dome-diskanthøyttalere som produserer krystallklar diskant. Enten det er inne eller ute kan du fylle en plass på størrelse med en tennisbane med musikk.
Ta all den lyden og legg til et spennende lysshow med stjernelys, kule lysspor og strobelyseffekter – alt synkronisert med rytmene.
Fest fra skumring til daggry med opptil 18 timers spilletid på en enkelt lading. Og hvis det ikke er nok, bare bytt ut det utskiftbare batteriet* og fortsett å danse. Eller hvis du bare trenger et ekstra løft, gir 10 minutters hurtiglading deg 2 ekstra timers spilletid. * Utskiftbart batteri selges separat
Rull opp til festen med brede, solide hjul og et håndtak som er lett å gripe, som kan trekkes opp når du trenger det og trykkes ned når du ikke gjør det.
Enten du fester med venner i parken eller ved sjøen, er JBL PartyBox Stage 320 IPX4 sprutsikker, noe som betyr at litt regn ikke vil stoppe moroa.
Få mest mulig ut av høyttaleren din. AI Sound Boost analyserer det innkommende signalet i sanntid samtidig som den bruker en AI-algoritme for å forutsi høyttalerens bevegelse og effektrespons. Den driver høyttaleren med maksimal kapasitet, og utnytter det dynamiske området fullt ut for bedre og kraftigere lyd. Det reduserer også forvrengning selv ved høyt volum, og maksimerer bassutgangen og den generelle lydstyrken.
Vil du ha enda mer brølende original JBL Pro-lyd? Par to høyttalere for et bredere lydbilde i stereo. For dine største arrangementer kan flere JBL Auracast-aktiverte PartyBoxer kobles sammen trådløst ved hjelp av Auracast™.
Ta med live-stemning inn i blandingen. Det er lett å synge og spille sammen med gitar og doble mikrofoninnganger. Med karaoke EQ-tuning og det innebygde lysshowet vil alle høres ut som superstjerner.
JBL PartyBox-appen gjør det enklere enn noensinne å kontrollere musikken din, oppdatere innstillinger og tilpasse fargene og mønstrene i lysshowet for den perfekte feststemningen.
JBL PartyBox Stage 320 inneholder resirkulert plast. Den er også pakket i FSC-sertifisert papir trykt med soya-blekk.