Retur av produkter

Er det problemer med ditt produkt?

Vi vil at du skal bli fornøyd med produktet ditt - derfor tilbyr vi en 30 dagers prøveperiode hvor du kan returnere produktet.

Legg merke til at dette tilbudet kun gjelder produkter som er kjøpt via JBL.com, har du kjøpt via en forhandler være vennlig å følge deres returvilkår.

Før du bestiller retur, vennligst les gjennom vårt support-materiale og FAQs. Hvis dine spørsmål ikke blir besvart, være vennlig å ta kontakt med våre eksperter for personlig assistanse og problemløsning. Hvis du fortsatt behøver å returnere produktet, være vennlig å følg disse trinnene.

1. Klikk på Ordrestatus; legg inn ordrenummer, etternavn og postnummer.
  2. Din ordre vil bli vist, og så Ordredetaljene.
  3. Klikk Retur for Refusjon og velg så produktet (ene) du ønsker å returnere.