JBL LIVE 300TWS - Blue - True wireless in-ear headphones with Smart Ambient - Hero JBL LIVE 300TWS - Blue - True wireless in-ear headphones with Smart Ambient - Front JBL LIVE 300TWS - Blue - True wireless in-ear headphones with Smart Ambient - Back
JBL LIVE 300TWS - Blue - True wireless in-ear headphones with Smart Ambient - Hero
  • JBL LIVE 300TWS - Blue - True wireless in-ear headphones with Smart Ambient - Swatch Image
  • JBL LIVE 300TWS - White Gloss - True wireless in-ear headphones with Smart Ambient - Swatch Image
  • JBL LIVE 300TWS - Black - True wireless in-ear headphones with Smart Ambient - Swatch Image
  • JBL LIVE 300TWS - Purple - True wireless in-ear headphones with Smart Ambient - Swatch Image

JBL LIVE 300TWS

Vær din egen herre. Med JBL LIVE 300TWS øretelefoner har du alltid tilgang til musikken du liker. Helt trådløst, uten kabler – den utrolige signaturlyden fra JBL gir deg friheten du trenger. Ton inn og ut med støydemping, vær på alerten med Ambient Aware eller bruk TalkThru til å chatte med venner – alt gjennom øretelefonene. Stemmeassistent, håndfrie anrop, lydstyrke- og støykontroll – alt er tilgjengelig gjennom berøringskontrollene. Hurtiglading gjør at du aldri trenger å gå uten musikk. Velg mellom en rekke farger for å finne det perfekte paret. Liten størrelse, heftig lyd.

Bluetooth version 5.0
Driver size (mm) 5.6

Lydspesifikasjoner

Den dynamiske driverens frekvensrespons 20 Hz – 20 kHz
Følsomhet 95 dB SPL ved 1 kHz / 1 mW
Maksimal SPL 110 dB
Mikrofonfølsomhet -24 dBV ved 1 kHz / Pa
Impedans 16 ohm

Spesifikasjoner for mål

Driverstørrelse 5,6 mm
Vekt 65,7 g

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

Bluetooth-senderens effekt   11 dBm
Bluetooth-senderens modulasjon GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-frekvens 2,402 GHz – 2,480 GHz
Bluetooth-profilversjon A2DP 1.3, AVRCP 1.5,  HFP 1.6
Bluetooth-versjon 5.0

Hva er i esken

• JBL LIVE 300TWS-øretelefoner
  • Ørepunkter i størrelse S, M og L
  • Stabilisatorer i størrelse SS, S, M og L
  • USB-C-ladekabel
  • Ladeeske
  • 1 x garanti / advarsel (W / !)
  • 1 x QSG / sikkerhetsark (S / i)
JBL LIVE 300TWS - What's in the Box