JBL LINK VIEW

Legendariskt JBL-ljud i en Smart Display med Google Assistant.

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Element
2 x 51 mm (2 tum) fullregisterelement
Uteffekt
2 x 10 W RMS
Frequentiebereik
60Hz-20kHz (-6dB)
Signal/brus-förhållande
>80 dBA
Strömförsörjning
100–240 V AC, 50/60 Hz
5MP camera aan de voorzijde
8" HD touch screen
Bluetooth-version
4.2
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2 402–2 480 MHz
Bluetooth-sändareffekt
≤10 dBm (EIRP)
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Trådlöst nätverk
802.11 b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
2,4 G WiFi sändarfrekvensområde
2 412–2 472 MHz (2,4 GHz ISM Band, USA 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4 G WiFi sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
2,4 G WiFi modulering
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
5 G WiFi modulering
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5 G WiFi sändarfrekvensområde
5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz, 5,725–5,825 GHz
Mått (B x H x D)
332 x 152 x 100 mm
Bruttovikt
1,9 kg
Nettovikt
1,3 kg
Note
Den integrerade bildskärmen på JBL Link View låter dig göra saker enkelt. Enligt definition av en nätverksansluten utrustning med hög nätverksfunktionalitet i den mening som avses i kommissionens förordning (EU) nr. 801/2013 samt ändring av förordning (EC) nr. 1275/2008 anses produkten vara en nätverksansluten utrustning med funktionalitet som en bildtelefon. Därför exkluderar JBL Link View kraven för tillgänglighet för viloläge/avstängt läge, om dessa krav finns så är de olämpliga för den avsedda användningen av produkten. JBL Link View överensstämmer med Europeiska unionens energiföreskrifter. JBL Link View aktiveras i viloläge så fort enheten kopplas till ett eluttag.
Strömförbrukning i aktiverat viloläge
<4,3 watt.
Frequency response
60Hz-20kHz (-6dB)
Signal-to-noise ratio
>80dBA
Dimensions (W x H x D)
332 x 152 x 100mm
Bluetooth version
4.2
Bluetooth transmitter frequency range
2402 – 2480MHz
Bluetooth transmitter power
≤10dBm (EIRP)
Bluetooth transmitter modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Wireless network
802.11b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
Power Supply
100-240V~50/60Hz

Legendariskt ljud. Nu i en Smart Display med Google Assistant.

Få ut mer än legendariskt ljud. Utöver den inbyggda displayen som enkelt låter dig göra saker har JBL LINK VIEW även Google Assistant inbyggt så att du kan ställa frågor och tala om vad den ska göra. Börja med ”Hej Google” för att snabbt komma åt funktionerna, behålla kontakten med dina närmaste, kasta en blick för att få svar, hantera saker att göra och styra din smarta telefon. Din assistent ger tid och fria händer, så att du kan koncentrera dig på det som är viktigast. Exempelvis att se videor från dina favoritbloggare på YouTube, återuppliva minnen av senaste familjesemestern, ta ett videosamtal med din bästa kompis, få anvisningar steg för steg för att baka goda chokladkakor eller släcka taklampan för en filmkväll. Allt detta blir möjligt med en patenterad uppsättning JBL-element och en digital förstärkare avstämd för att leverera fyllig bas och kristallklar diskant. Denna fantastiska förening av Google Assistant, JBL:s effektfulla ljud och en HD-display gör JBL LINK VIEW till något man ”måste ha” hemma eller på kontoret.

Använd den enkla röststyrningen för att be om svar eller säga vad den ska göra, styra din musik, belysningen, frågor och mycket mer.
Njut av otroligt fylligt stereoljud med djup bas.
Få mer skarp och tydlig information i ett ögonkast.
Njut av högupplösta videosamtal till familj och vänner.
Garanterar säkerhet och sekretess på högsta nivå och lämnar hackare utanför.
LINK VIEW är stänkskyddad (IPX4), lätt att rengöra och din bästa hjälpreda för att lyssna på musik eller följa ett recept i köket.
Gör att du direkt kan strömma din favoritmusik, radio eller poddsändningar från mobilen till dina högtalare.
Strömma trådlöst ljud i hög kvalitet från din mobiltelefon eller surfplatta.