JBL Flip 3

Stänksäker kompakt portabel högtalare fullspäckad med funktioner och ett förvånansvärt kraftfullt ljud

Föregående produkt: JBL Flip 2
Efterträdande produkt: JBL Flip 4

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Uteffekt (W)
2 x 8
Frekvensomfång
85 Hz – 20 kHz
Signal/brus-förhållande
>80 dB
Mått (cm)
6.4 x 16.9 x 6.4
Mått (inch)
2.5 x 6.7 x 2.5
Vikt (kg)
0.45
Vikt (lbs)
0.99
Bluetooth-version
4.1
Batterikapacitet (mAh)
3,000
Laddningstid (h)
3.5
Speltid (h)
10
JBL Connect
Ja
Stänksäker
Ja
3,5 mm ljudingång
Ja
Auto-avstängning
Ja
Bluetooth
Ja
Högtalartelefon
Ja
Wireless
Ja
Transducer
2 x 40mm

All purpose, all weather companion

JBL Flip 3 är nästa generation i den prisvinnande Flip-serien – en komplett superkompakt portabel Bluetooth-högtalare som ger förvånansvärt kraftfullt och fylligt ljud var du vill. Denna superkompakta högtalare drivs av ett uppladdningsbart litiumjonbatteri på 3 000 mAh som ger upp till 10 timmars stereoljud i hög kvalitet. Flip 3 har hållbara och stänksäkra textilmaterial i åtta färger och är kompisen du vill ha med i alla lägen och i alla väder – från matbordet till poolen, från soliga morgnar till regniga kvällar. Flip 3 har även inbyggd brus- och ekoeliminerande högtalartelefon för kristallklara gruppsamtal och JBL Connect-teknik som trådlöst kopplar samman flera JBL Connect-förberedda högtalare och förbättrar lyssningsupplevelsen.

Anslut upp till 3 smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela ett förvånansvärt kraftigt och fylligt ljud.
Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri för upp till 10 timmars speltid
Ta emot kristallklara samtal med en enkel knapptryckning tack vare den brus- och ekofria högtalartelefonen.
Stänksäker innebär att du inte behöver oroa dig för regn eller att spilla, den går till och med att rengöra under rinnande vatten. Se bara till att den inte sänks ner i vätska.
Bygg upp ditt eget system genom att ansluta flera JBL Connect-förberedda högtalare och förbättra lyssnarupplevelsen.
Hållbara textilmaterial och grovt gummi ser till att din högtalare håller för alla äventyr.
Få tillgång till Siri eller Google Now från din JBL-högtalare med en enda knapptryckning.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • Strömknapp, inget ljus: Produkten är AV. Strömknapp, fast ljus: Produkten är PÅ. Strömknapp: fast vitt ljus när ingen Bluetooth-enhet är ansluten. Strömknapp, blinkar blått i parkopplingsläge för Bluetooth. Strömknapp, fast blått ljus: Bluetooth ansluten. Lysdioder som visar batterinivå: Fem lysdioder som visar batterinivå. Vid laddning visar de blinkande lysdioderna hur mycket den har laddats. När enheten är fulladdad släcks lysdioderna. Knappen för JBL Connect blinkar vitt i anslutningsläge. Anluten: fast ljus.
  • Det kan finnas skillnader i hårdvaran som även inbegriper olika inbyggda programvaror. Produkterna har getts samma specifikationer och prestanda. Om appen inte informerar om nya uppdateringar är den inbyggda programvaran aktuell och produkten har bästa prestanda.
  • JBL Xtreme, JBL Pulse 2, JBL Charge3, JBL Flip 3, Pulse 3, och Flip 4 Android, Google Now, Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Siri, iTunes, och Apple Music är varumärken som tillhör Apple Inc. Spotify är ett varumärke som tillhör Spotify AB. IOS är ett varumärke som tillhör Cisco i USA och används av Apple med licens.
  • När strömmen är på, håll knapparna "”Volume +" och "Phone" nedtryckta samtidigt i drygt tre sekunder – enheten stängs då av.
    Nu återställs enheten till fabriksinställningen.