JBL Flip 2

Bärbar trådlös högtalare

Såld från 2014 tills 2015

Föregående produkt: JBL Flip
Efterträdande produkt: JBL Flip 3

Uteffekt (W)
2 x 6
Frequency Response
100Hz – 20KHz
Maximum SPL
86dB
Signal-to-Noise Ratio
80dB(A-weight)
Diameter
65mm
Height
160mm
Bluetooth Transmitter Frequency Range
2.402~2.480 GHz
Bluetooth Transmitter Power
0~4 dBm
Bluetooth Transmitter Modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Transducers
2 x 1-1/2" (40mm)

Next Generation for more power and more portability.

Nästa generation för mer effekt och flyttbarhet. Prisvinnande trådlösa portabla högtalaren Flip2 från JBL ger alla trådlösa surfplattor och telefoner ett fylligt ljud var du än är. Flip2 är byggd med JBL:s skicklighet och engagemang och har två högtalarelement och en inbyggd basport som ger musiken kraftfull bas, dynamiskt djup och tydlig röståtergivning – och allt i en högtalare som ryms i en hand. Och eftersom din telefon även används för annat än musik ibland så har Flip2 inbyggda mikrofoner och eko- och bruselimineringstekniken SoundClear® så att du kan använda den som handsfree-högtalartelefon och aldrig missa ett enda ord. JBL Flip2 är en trådlös, portabel, uppladdningsbar, batteridriven, aktiv högtalare som du kan ta med vart som helst och som ryms i ena handen.

Dubbla 40-mm högtalarelement och specialanpassad inbyggd basport för naturtrogen ljudåtergivning så att du inte missar ett enda ord i favoritlåten oberoende av vilken volym du har.
Eko- och bruselimineringen SoundClear® och inbyggd optimerad mikrofon minskar bakgrundsbrus och distorsion ännu mer så att telefonsamtalen med Flip2 är klara och tydliga på alla volymer.
Strömma musik från vilken portabel smart enhet som helst till Flip2 – hur enkelt som helst. Enkel Bluetooth-parkoppling via NFC och stabil Bluetooth-anslutning till Flip2 för all din musik.
JBL Flip2 har den form som du känner igen från Flip1. Den finns i flera färger och har bättre material och ytmaterial och är en uppgradering från Flip1 vad gäller prestanda och elegans.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • När strömmen är på, håll knapparna "”Volume +" och "Phone" nedtryckta samtidigt i drygt tre sekunder – enheten stängs då av.
    Nu återställs enheten till fabriksinställningen.