JBL Authentics L16

Trevägs högtalarsystem med trådlös strömning

Såld från 2014 tills 2017

Tillverkade i: Hong Kong

Produktspecifikationer

Apple AirPlay
Bluetooth
Amplifier Power
6 x 50W RMS
Frequency Response
35Hz – 35kHz
Signal-to-Noise Ratio
92dB
High Frequency Transducer
25mm tweeter
Mid-Range Transducer
2 inch mid range
Low Frequency Transducer
5.25 inch woofer
Maximum SPL
108dB @ 1m
Speaker Depth (mm)
369
Speaker Weight (kg)
13.3
Speaker Height (in)
11-3/5
Speaker Depth (in)
14-1/2
Speaker Weight (lb)
36
Speaker Width (in)
32-1/5
Speaker Height (mm)
294
Speaker Width (mm)
710

Classic sound. Wireless freedom.

Legendariskt ljud paras med moderna anslutningar. Med en enda högtalarlåda och trådlös ljudströmning är JBL Authentic L16 som gjord för att hylla tradition. JBL Authentic L16 är inspirerad av den legendariska högtalaren JBL Century L100 och blandar klassisk akustisk högtalardesign med avancerad trådlös teknik. Låda i äkta valnötsfaner, exceptionell ljudkvalitet och enkel trådlös anslutning till olika typer av enheter via AirPlay, DNLA och Bluetooth®. Och inte bara det, för med L16:s ytterligare analoga, optiska och phono preamp-anslutningar har du utan tvekan ett allt-i-ett-mästerverk vad gäller kompatibilitet. Och den är till och med mer kraftfull än bekväm: Near Field Communication (NFC) gör att du kan parkoppla en Bluetooth®-enhet bara genom att knacka med den på högtalaren. Och med gratisappen JBL MusicFlow kan du enkelt ställa in och styra högtalaren med din iOS- eller Android-enhet. Använder du högtalarens inbyggda USB-portar kan du ladda upp kompatibla mobila enheter. Med 300 W RMS effekt, speciella JBL-element för höga och låga frekvenser, avancerad DSP-teknik och frekvensomfång på 35Hz – 35kHz ger JBL Authentic L16 fullregisterljud och en bred stereobild från en enda mellanstor stereohögtalare. Harman Clari-Fi™ -teknik ersätter alla de detaljer som förlorats i hanteringen av dagens komprimerade musikfiler, vilket tillför detaljer och energi till musikströmmar i lite sämre kvalitet. Med obehindrad akustik och kompatibilitet för i princip allt gör JBL Authentic L16 framtiden till en ögonblicklig klassiker.

JBL-element med höga prestanda tillsammans med digital förstärkning, bearbetning och pedantisk akustisk design ger ett särklassigt ljud från en mellanstor högtalare. De optimerade elementen för höga och låga frekvenser kombinerat med avancerad elektronik och DSP ger ett fullregisters stereoljud med bred ljudbild – och allt från en enda låda. Räkna med jubel var du än spelar musik.
JBL Authentic L16 har enkel trådlös ljuduppspelning från de senaste och bästa mobila enheterna. Det finns AirPlay för iTunes- och iOS-enheter, DNLA för Android- och Windows-enheter samt Bluetooth® – inklusive ögonblicklig Bluetooth®-parkoppling genom Near Field Communication (NFC). Högtalaren skiftar automatiskt strömningsformat när det behövs och förenklar användandet av alla olika enheter. Och inte bara det, L16 har analog och optisk ingång samt försteg till skivspelare så att den är ett allt-i-ett-mästerverk för alla enheter i hemmet. Harman Clari-Fi™ -teknik ersätter de detaljer som förlorats i dagens komprimerade musikfiler, vilket tillför detaljer och energi till musikströmmar som har lite sämre kvalitet.
JBL Authentic L16 har två USB-portar, en för att ladda telefoner och den andra för att ladda surfplattor.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Ja, du kommer att behöva ansluta en Adapt för att strömma musik till dina JBL Authentics-produkter.
  • Med frisläppningen av v.3.0 av JBL:s musikapp ger nu JBL Authentics L8 och L16 ett hälsningsmeddelande om att en uppdatering finns tillgänglig. Om du har något av dessa högtalarsystem och vet att det redan har stöd för Spotify Connect, så är den uppdaterade inbyggda programvaran redan installerad och du kan bortse från meddelandet. Om högtalarsystemet inte redan har stöd för Spotify Connect, så finns uppdateringen tillgänglig men du kan inte installera den själv utan måste anlita en serviceverkstad. Harman kundtjänst eller leverantören i ditt land kan ge råd om service.