JBL Horizon 2 DAB

Klockradiohögtalare med Bluetooth och DAB/DAB+/FM

Uteffekt (W)
2 x 4
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
75Hz-20KHz (-6dB)
Mått (B x H x D)
178 x 162 x 75,7 mm
Vikt
0,81 kg
Bluetooth-profiler
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frekvens
2.400 – 2.4835GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK/ π/4 DQPSK/8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
0-7dBm (EIRP)
4.2
Ja
Note
WARNING!! This product contains a button/coin cell battery and is hazardous. Keep batteries away from children. Batteries can cause severe or fatal injuries in 2 hours or less if swallowed or placed inside any part of the body. Medical attention should be sought immediately if it is suspected the battery has been swallowed or placed inside any part of the body.

Börja din dag med JBL Pro Sound

Vakna till JBL Pro Sound. JBL Horizon 2 har karaktäristisk rund design, inramande LED-ljus och DAB/DAB+/FM-radio och passar i alla sovrum. En stor LCD-display visar tid, larminställningar och radioinformation tydligt och det trendiga tygöverdraget smälter väl in i rummets inredning. Välj mellan ett brett urval av alarmljud eller en favoritradiostation på DAB, DAB+ eller FM. Med det smidiga vridreglaget ställer du enkelt in och snoozar larm, justerar volymen eller slår på eller av bakgrundsbelysningen. Med två välplacerade USB-utgångar för laddning av dina enheter är JBL Horizon 2 också en perfekt medhjälpare vid din sida.

Välj personliga alarm med många olika ljud. Välj din favoritradiokanal eller något av de inbyggda digitala larmljuden. Ställ in separata larm till dig och din partner.
Oavsett om du streamar musik via Bluetooth eller lyssnar på din favoritradiokanal kan du fylla rummet med ett imponerande JBL Pro Sound.
JBL Horizon 2 klockradio kan väcka dig – eller hålla dig sällskap – med DAB, DAB+ och FM-radiostationer. Tre praktiska förinställningsknappar för direkt val av dina favoritkanaler.
Anslut enkelt via Bluetooth och välj musik från en streaming-tjänst eller din personliga spellista.
Ljusinramningen gör den till en perfekt nattlampa. Den ger ett behagligt ljus i ditt sovrum.
Ladda telefonen, läsplattan eller andra enheter som laddas med USB med de praktiska laddningsportarna.
Kontrollera snabbt tid, datum, larminställningar och radioinformation på LCD-displayen på framsidan. En inbyggd ljussensor justerar automatiskt ljusstyrkan efter rummets belysning.
Det användarvänliga vridreglaget har flera praktiska funktioner. Du kan enkelt vrida reglaget för att snabbt välja den tid du vill stiga upp. Du kan också välja snooze, justera volymen och slå på och av bakgrundsbelysningen.

Vanliga frågor och Så här går det till

6 resultat
  • Du måste först välja en förinställd radiostation genom att ställa in en radiostation och hålla ned knappen 1, 2 eller 3 för att spara den. Därefter är förinställningen ett alternativ när ett nytt alarm ställs in.

När alarmet ställs in visas alternativen i följande ordning:

1. Ställ in alarmtimme.
    2. Ställ in alarmminut.
    3. Ställ in upprepning – vardag/en gång.
    4. Ställ in ringsignal – 4 inbyggda alarmsignaler eller radioinställning 1/2/3 (se informationen ovan).
    5. Ställ in lampa – på/av.

Om lampan är inställd på ”På” när alarmet ställs in kommer ljusstyrkan gradvis att öka under 10 sekunder när det aktiveras.

• Horizon 2 har ingen vilolägesfunktion.
  • Om skärmen ser mörk ut, försök att placera om Horizon 2 för att ljussensorn ska fungera fullt ut. I vissa positioner kan Horizon 2 inte effektivt detektera den omgivande ljusnivån i rummet.

• Om den förinställda signalen för DAB/FM-stationen inte är tillräckligt stark kommer larmet att startas i summerläget istället. Se till att signalen är tillräckligt stark genom att kontrollera att stationen spelas upp utan statiskt oljud eller distorsion (FM).
  • När ett larm har ställts in och börjar ringa kan det snoozas genom att trycka på den stora centralknappen på enhetens ovansida (inringad i gult på bilden nedan). Om knappen hålls intryckt i mer än 2 sekunder stängs larmet av.
    JBL_HORIZON2BUTTONCrop

Varaktigheten för snooze kan inte ändras och är fixerad till 9 minuter. Larmet fortsätter att ringa i 3 minuter om det inte stängs av eller snoozas, efter denna tid. Den snoozar automatiskt högst 3 gånger, men om snooze-knappen används innan dess kan larmet snoozas ett obegränsat antal gånger.

När larmet har försvunnit visar displayen den tid då larmet kommer att ringa. Om du vill att radion ska fortsätta att spela när larmet har stängts av trycker du på en av de tre förinställda knapparna eller på DAB/FM-knappen efter behov.
  • Tryck och håll nere knapparna ”DAB/FM” och ”Preset 1” (förinställning) i mer än 2 sekunder. Horizon 2 återställs nu till fabriksinställningarna.