Stänga av/snooza larm

När ett larm har ställts in och börjar ringa kan det snoozas genom att trycka på den stora centralknappen på enhetens ovansida (inringad i gult på bilden nedan). Om knappen hålls intryckt i mer än 2 sekunder stängs larmet av.
JBL_HORIZON2BUTTONCrop

Varaktigheten för snooze kan inte ändras och är fixerad till 9 minuter. Larmet fortsätter att ringa i 3 minuter om det inte stängs av eller snoozas, efter denna tid. Den snoozar automatiskt högst 3 gånger, men om snooze-knappen används innan dess kan larmet snoozas ett obegränsat antal gånger.

När larmet har försvunnit visar displayen den tid då larmet kommer att ringa. Om du vill att radion ska fortsätta att spela när larmet har stängts av trycker du på en av de tre förinställda knapparna eller på DAB/FM-knappen efter behov.