JBL Horizon

Bluetooth®-klockradio med USB-laddning och miljöbelysning

Uteffekt (W)
2 x 5
Frequency Response
70Hz - 20kHz
Mått (inch)
6.29 x 7.2 x 3.38
Mått (cm)
16 x 18.3 x 8.6
0.89
1.96
Ja

Wake up to eye-opening JBL sound

JBL Horizon-klockradion startar din dag med fylligt JBL-stereoljud och mjuk belysning från LED-lampor. Horizon har två separat inställningsbara larm för dig eller din partner. Vakna till någon av tre digitala larmsignaler, FM-stationen du gillar mest, musik från din smartphone via Bluetooth eller traditionell summerton. Det finns fem programmerbara FM-stationer och det går även att trådlöst strömma musik från alla Bluetooth-telefoner och -surfplattor. Horizon är kompakt utformad så att den kan placeras på nattduksbordet eller en kökshylla. Den tydliga LCD-displayen på klockan har inbyggd ljussensor så att ljusstyrkan automatiskt anpassas efter rummet. Två USB-portar kan snabbladda dina enheter, inklusive telefoner, surfplattor eller andra bärbara enheter. Den stora Snooze/Light-knappen tillsammans med den tydliga LCD-displayen gör JBL Horizon lättanvänd även när du är nyvaken och inbyggt batteribackupsystem ser till att du alltid vaknar, även när det är strömavbrott.

Dubbla oberoende larm för dig och din partnerVälj mellan FM-radio, digitala larmsignaler, musik strömmad från en Bluetooth-enhet eller traditionell summerton.LED-belysning ser till att du vaknar på ett behagligt sättLCD-displayens ljusstyrka anpassas automatiskt efter rummets ljus
Fylligt JBL-stereoljud från en kompakt enhetLyssna på JBL-ljud både som väckarklocka och som Bluetooth-högtalare
Strömma musik trådlöst via Bluetooth®Kompatibel med alla smarta enheter
Två USB-portar snabbladdar två olika enheter
Runda former och kompakt storlek passar bra i alla miljöerMjuk, gummiyta som är skön att röra vidFinns i svart och vit

Can’t find what you’re looking for?

Call Us

Call Us

Talk to a product expert
Call Us now at: +46 850512632

Måndag – fredag: 09:00-17:00

E-mail Us

E-mail Us

365 days a year

We will respond within one business day.

Email Us
Chat with Us

Chat with Us