JBL 104-BT (Pair)

Kompakte referansemonitorer for skrivebord med Bluetooth

Getting started with your JBL 104-BT (Pair)

5.0
Basshøyttaler
118 mm (4,5 tommer)
Diskanthøyttaler
0,75 tommer (19 mm), myk kuppel
Delefilter
1725 Hz, 1. orden
Effektforsterker
60 W (30 W hver høyttaler), klasse D
Følsomhet
87 dB SPL @ 1 m med -10 dBV Aux In (volum = maks)
Maksimum kontinuerlig SPL
89 dB
Systemets maks SPL
102 dB (rosa støy, 12 dB spissfaktor)
Maksimal SPL, korttidsstopp
104 dB
Maksimalt maksimale inngangsnivå (-10 dBV / +4 dBu)
+6 dBV / +20,3 dBu
Frekvensområde (-3 dB SPL)
88 Hz – 20 kHz
Frekvensområde (-10 dB SPL)
60 Hz – 20 kHz
Systemklassifisert impedans
8 Ω
Minimum impedans
7,8 Ω ved 260 Hz
Kabinettjusteringsfrekvens
72 Hz
Systemforvrengningskriterier
<10 % THD ved maksimal effekt med full kompressor/limiter-innkobling
Kriterier for elektrisk forvrengning
<0,2 %THD ved 1 kHz, 2,83 VRMS-utgang; <1 % THD ved 1 kHz, full nominell effekt
Signal-til-støy-forhold
75 dBA (A-vektet), 70 dBr (uvektet), i forhold til 2,83 VRMS-effekt ved HF
Dekning (horisontal x vertikal)
120º x 60º
Akustisk testspesifikasjon
KL. NR. 1000340443
Høyde
247 mm (9,72 tommer)
Bredde
153 mm (6,02 tommer)
Dybde
124 mm (4,88 tommer)
Nettovekt
Primærmonitor = 2,06 kg (4,54 pund); Sekundærmonitor = 1,73 kg (3,81 pund)
Enclosure Type
Ported
Enclosure Material
ABS with metal grille
Enclosure Finish
Matte black acrylic paint (104-BT) ; Matte white acrylic paint (104-BTW)
System Output Type
1/8" stereo headphone with auto speaker mute
System Input Type
Bluetooth, 1/8" Aux, RCA, 1/4" TRS balanced
Input Selection Options
Bluetooth, Aux, RCA, TRS, All
System Power Handling
30 W x 2 @ 100 hours, IEC/SMS
System Polarity
EIA
AC Input Voltage
100 – 240 VAC (± 10%), 50/60 Hz
Current Draw
85 watts
Electrical Current Draw (W) Idle 100 / 240 VAC
3.52 / 3.70
Electrical Current Draw (W) Max Power 100 / 240 VAC
80 / 80
Electrical Current Draw (W) Low Power Standby Mode 100 / 240 VAC
0.34 / 0.46

Legendarisk lyd – ingen ledninger

JBL 104-BT kompakte referansemonitorer med Bluetooth, de nyeste modellene i 1-serien, trekker fra sju tiår med JBL Professional-konstruksjon for å levere den ærligste og mest nøyaktige lyden i sin klasse. De er perfekte for opptak av musikere, produsenter, podcastere og videobloggere, samt profesjonelle lydingeniører som søker en nøyaktig bærbar referanse med Bluetooth-strømming. JBL 104-BT referansemonitorer kombinerer en kraftig koaksial 4,5-tommers (118 mm) lavfrekvensdriver og 0,75-tommers (19 mm) diskanthøyttaler med mykt trykk, kraftig integrert 60-watts forsterkning og en innovativ akustisk design som gjengir ærlig lyd med enestående bildegjengivelse og skarpe detaljer. Bluetooth-strømming lar deg sjekke mikser over Bluetooth for å sikre at de høres bra ut i alle lyttesituasjoner. Både de svarte 104-BT- og hvite 104-BTW-versjonene er slanke, elegante og kompakte utformingsfaktorer, noe som gir fantastiske uttalelser i ethvert studio samtidig som verdifull arbeidsplass bevares. Kreative profesjonelle, musikkelskere og alle som ønsker fleksibiliteten til å strømme både kablet og trådløs lyd til høykvalitets studioskjermer, kan stole på at JBL 104-BT leverer en nøyaktig, pålitelig sonisk referanse og en virkelig behagelig lytteopplevelse.

Med 4,5-tommers (118 mm) LF-driver og 0,75-tommers (19 mm) HF-driver med myk dome
Distribuerer 30 watt til hver høyttaler
For bordplassering
Tillat tilkobling til profesjonelt utstyr, personlige musikkspillere og forbrukerprodukter
Inkluderer volumkontroll på frontpanelet, valg av inngang og hodetelefonkontakt med automatisk høyttalerdemping