JBL Charge 4 - Black - Portable Bluetooth speaker - Hero JBL Charge 4 - Black - Portable Bluetooth speaker - Back JBL Charge 4 - Black - Portable Bluetooth speaker - Detailshot 1
JBL Charge 4 - Black - Portable Bluetooth speaker - Hero
  • JBL Charge 4 - Teal - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Mustard Yellow - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Red - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - White - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Grey - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Black - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Pink - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Blue - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Sand - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Forest Green - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Black/White Camouflage - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Squad - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image

JBL Charge 4

Vi introduserer JBL Charge 4, en bærbar Bluetooth-høyttaler med kraftfull lyd i hele frekvensområdet og innebygget ladestasjon for lading av enhetene dine. Den har en merkevarebeskyttet utviklet driver og to JBL bassradiatorer som intensiverer lyden med sterk, dyp bass. Høyttalerens høykapasitets 7500 mAH oppladbare Litium-ion-batteri gir opptil 20 timers spilletid. Høyttaleren har en praktisk USB-utgang for kjapp lading av enheter, som for eksempel smarttelefonen din, slik at du aldri går tom for strøm igjen. Charge 4 har et robust design, IPX7-klassifisert vannbestandig eksteriør og leveres i en rekke kule farger. Sammen med JBL Connect+ kan den kobles trådløst til over 100 JBL-høyttalere som er klargjort for Connect+ for å gi deg en forbedret lytteopplevelse.

Product Specifications

General Specifications

Maximum music playing time (hrs) 20
Output power (W) 30

Audio Specifications

Frequency response 60Hz–20kHz
Signal-to-noise ratio >80dB

Dimension Specifications

Dimensions (cm) 22.1 x 9.4 x 9.4
Dimensions (in) 8.7 x 3.7 x 3.7
Weight (kgs) 0.96
Weight (lbs) 2.12

Control Connect Specifications

Bluetooth profiles A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth frequency 2.402 – 2.480GHz
Bluetooth transmitted modulation GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth version 4.2
Please consult the documents for in-depth specs

Documents & Downloads

Videos

What’s in the Box

• 1 x JBL Charge 4
  • 1 x Type C USB-kabel
  • 1 x hurtigstartveiledning
  • 1 x Garantikort
  • 1 x sikkerhetsblad
JBL Charge 4 - What's in the Box

Bluetooth Pairing Guide

Do you need help with Bluetooth Pairing? This guide can help you

Learn more

Register it here!
And claim your warranty or service easily