JBL PartyBox 100 - Black - Powerful portable Bluetooth party speaker with dynamic light show - Hero JBL PartyBox 100 - Black - Powerful portable Bluetooth party speaker with dynamic light show - Back JBL PartyBox 100 - Black - Powerful portable Bluetooth party speaker with dynamic light show - Left
JBL PartyBox 100 - Black - Powerful portable Bluetooth party speaker with dynamic light show - Hero

JBL PartyBox 100

Ta med deg festen med den bærbare kraften til JBL PartyBox 100. Lys opp natten. Velg det perfekte lysshowet eller la musikken velge stemningen. Nyt din egen miks. Putt inn en spilleliste med USB-pinne eller stream fra en Bluetooth-kompatibel enhet. Rock løs på farten med innganger for mikrofon og gitar. Finn riktig plassering. Sett høyttaleren på en sokkel og spre den dynamiske JBL-lyden i hele rommet. Hold det gående hele natten med opptil 12 timers batteritid. Koble høyttaleren til veggen for å holde musikken gående.

Produktspesifikasjoner

Generelle spesifikasjoner

Output(W) 160
Strøminnganger 100–240V AC og 12V DC
Inngangsterminaler RCA L/R, USB-port, 3,5 mm Aux-in, mikrofon/gitar med volumkontroll
Utgangsterminaler Aux-utgang

Lydspesifikasjoner

TWS (True Wireless Stereo) som forbinder opptil 2 partyhøyttalere ved hjelp av Bluetooth-teknologi
Bassforsterkning Ja
Frekvensrespons 45 Hz–18kHz

Spesifikasjoner for mål

Dimensjoner (B x Dx H) 288mm x 290mm x 551mm
Vekt 15.84 kg
Emballasjedimensjoner (B x Dx H) 388mm x 396mm x 823mm
Emballasjevekt (brutto) 18.27 kg
Omformere 2x6.5" woofer, 3x2.5" tweeter

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

Trådløs konnektivitet Bluetooth-teknologi

Hva er i esken

• 1 x JBL-festhøyttaler
  • 1 x hurtigstartveiledning
  • 1 x garantikort
  • 1 x sikkerhetsblad
  • 1 x vekselstrømkode (AC-plugg varierer med region)
JBL PartyBox 100 - What's in the Box