JBL FLIP 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Hero JBL FLIP 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Front JBL FLIP 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Back
JBL FLIP 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Hero
  • JBL FLIP 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Pink - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - White - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Sand - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Grey - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Teal - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Black Matte - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Mustard Yellow - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Green - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Black Camo - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Squad - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Red - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Black - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL FLIP 5 - Black/White/Brown Camouflage - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image

JBL FLIP 5

Ta med musikken din på farten med den kraftige JBL Flip 5. Vår lette Bluetooth-høyttaler går hvor som helst. Dårlig vær? Ingen grunn til bekymring. Med sin vanntette design kan du rocke til signaturlyden vår uansett vær. Beveg deg mer. Koble sammen to JBL PartyBoost-kompatible høyttalere for å få stereolyd, eller lenk flere JBL PartyBoost-kompatible høyttalere sammen for å få liv på festen. Få mer enn 12 timers spilletid for favorittmusikken din. Plasser det vertikalt eller horisontalt, og vær dristig med ditt valg av 11 levende farger.

Generelle spesifikasjoner

Omformer 44mm x 80mm
Nominell effekt 20 W RMS
Frekvensrespons 65Hz–20kHz
Signal-til-støy-forhold >80 dB

Spesifikasjoner for mål

Afmetingen (B x D x H) 181 x 69 x 74mm
Vekt 540g

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

Bluetooth®-versjon 4.2
Støtter A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth®-senderstyrke 0–11 dBm
Bluetooth®-senders frekvensområde 2,402 – 2,480 GHz
Bluetooth®-senders modulasjon GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Hva er i esken

• 1 x JBL Flip 5
  • 1 x Type C USB-kabel
  • 1 x sikkerhetsblad
JBL FLIP 5 - What's in the Box