JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® - Black - Hero JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® - Black - Front JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® - Black - Back
JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® - Black - Hero

JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos®

Den mest utrolige lydopplevelsen for hjemmekino er her. JBL Bar 9.1 True Wireless Surround med Dolby Atmos® og DTS:X™ leverer den fineste, mest spennende -lyden for TV-en din. Du kan føle effekten av 820 watt og den intense bassen fra den 10’’ basshøyttaleren. Vær forberedt på en 3D lytteropplevelse uten sidestykke med ekte trådløs surroundlyd. For at du skal bli fullstendig oppslukt av underholdningen, har lydplanken og de to avtagbare høyttalerne oppover-vendte elementer som kaster lyden opp i taket og tilbake til deg. Innebygget Chromecast, Airplay og Bluetooth lar deg strømme innhold og musikk fra nettet med ny klarhet.

Produktspesifikasjoner

Generelle spesifikasjoner

Lydsystem 5.1.4-kanal
Strømforsyning 100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz
Batteriladetid 3 time
Total høyttalereffekt (maks. @THD 1 %) 820 W
Utgangseffekt fra lydplanken (maks @THD 1 %) 400 W
Utgangseffekt fra surroundhøyttalere (maks @THD 1 %) 2 x 60 W
Subwooferens utgangseffekt (maks ved THD 1 %) 300 W
Lydplankens høyttalerelementer 4× racetrack-elementer + 2× oppoverrettede fulltone-elementer + 3× 0.75” (20mm) diskant
Surround-høyttalerelementer (per stykk): oppoverrettede fulltone-elementer + 0.75” (20mm) diskant
Subwooferens element 10”
Driftstemperatur 0° C – 45° C
Lydplanken i standby(når alle trådløse koblinger er deaktivert) < 0.5 W
Nettverksstandby (lydplanke) < 6.0 W
Nettverk i standby (Subwoofer) < 2.0 W
Tid til standby <10 minutter

Lydspesifikasjoner

HDMI-videoinngang 1
HDMI-videoinngang (med forsterket lydreturkanal, eARC) 1
HDMI HDCP-versjon 2.3
Maks. SPL 103dB
Frekvensrespons 34Hz - 20KHz
Lydinnganger 1 optisk, Bluetooth, Chromecast, AirPlay2, USB

Spesifikasjoner for mål

884 x 62 x 120 mm / 34,8 x 2,4 x 4,7 tommer (lydplanke )
173 x 60 x 120 mm / 6,8 x 2,4 x 4,7 tommer (avtagbar surroundhøyttaler, per stykk)
305 x 440 x 305 mm / 12,0 x 17,3 x 12,0 tommer (subwoofer)
3,64 kg/ 8,0 lb (lydplanke)
0,72 kg x 2/ 1,6 lb x2 (avtagbar surroundhøyttaler)
11,10 kg/ 24,5 lb (subwoofer)

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

USB-inngang Type A
USB-port 5 V/ 500 mA
Støttet flformat MP3
MP3-kodek MPEG 1 lag 2/3, MPEG 2 lag 3, MPEG 2.5 lag 3
MP3-samplingsfrekvens 16 KHz - 48 KHz
MP3-bithastighet 80 kbps - 320 kbps
(USB-avspilling er tilgjengelig i den amerikanske versjonen. For andre versjoner er USB kun for service.)
Bluetooth-versjon 4.2
Bluetooth-profl A2DP V1.2, AVRCP V1.5
Bluetooth-frekvensområde: 2402 MHz - 2480 MHz
Maksimal sendereffekt for Bluetooth 13 dBm (EIRP)
Modulasjonstype GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Trådløst nettverk IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz)
Frekvensområde for trådløst 2,4G-nettverk 2412–2472 MHz (2,4 GHz ISM-bånd, 11 kanaler i USA, 13 kanaler i Europa og andre land)
Maks sendereffekt for trådløst 2,4G-nettverk 20 dBm (EIRP)
Modulasjonstype DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
Frekvensområde for trådløst 5G-nettverk: 5,15 ~ 5,35 GHz, 5,470 ~ 5,725 GHz, 5,725 ~ 5,825 GHz
Maks sendereffekt for trådløst 5G-nettverk 22 dBm (EIRP)
Modulasjonstype QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Trådløst frekvensområde for 5G: 5725 ~ 5825 MHz
Maksimal sendereffekt for 5G 13 dBm (EIRP)
Modulasjonstype QPSK
Vennligst se i dokumentene for flere spesifikasjoner

Dokumenter og nedlastinger

Videoer

Hva er i esken

• 1 x Selve lydplanken
  • 2 x Avtagbare, trådløse surroundhøyttalere
  • 1 x Trådløs basshøyttaler
  • Fjernkontroll med 2 batterier
  • Strømledninger (opp til 8 stk. avhengig av region SKU)
  • 1 x HDMI-kabel
  • 2 x L-formet veggmonteringsbrakett (selve lydplanken) + 2 x U-formede veggmonteringsbraketter (for surroundhøyttalere) sett med skruer
  • Hurtigstartveiledning
  • Garantikort
  • Sikkerhetsark
  • Kun i enkelte regioner
JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® - What's in the Box