Studio 630

Høyttalersystem for privat lydanlegg

Sold from 2019 until now

Product Specifications

Enkel 6,5", 2-veis bokhyllehøyttaler med komprimeringsdriver
6,5" (165 mm) PolyPlas lavfrekvent basshøyttaler
HDI-bølgelder med 1” (25 mm) høyfrekvent kompeesjonsdriver
Anbefalt forsterkereffekt
Maks. 150 W
Frekvensrespons
45 Hz – 40 kHz
Følsomhet
85dB @ 1M 2,83V
Nominell impedans
6 ohm
Delefrekvenser
1.9 kHz
Kabinettype
Bassrefleks via bakovervendt tunet port
Dimensjoner (B x D x H)
230 x 280 x 372 mm
Vekt
9.02 kg

HDI-design for naturtro lydgjengivelse.

For de som leter etter et høyttalersystem hjemme som ligger langt over det de har hørt tidligere – letingen er over: Det nye høyttalersystemet JBL Studio 6 er alt din indre audiofil har drømt om. Nyt den topprankede lyden fra PolyPlas-konene, la deg imponere av den nøyaktige Concert-klassen og kraften i de akustiske høyttalerdriverne, og bli fascinert av den høyfrekvente komprimeringsdriveren. Den har et moderne, nytt og rent utseende som er både stilig og lett å sette opp. Etter JBL Studio 6 vil hjemmelytting aldri mer bli det samme.

For de som vil at hjemmestereo og hjemmekino skal høres ut akkurat som på en live-konsert eller på kino.
Komprimeringsdrivere som gir lydopplevelsen best mulig klarhet og detalj.
Vårt høyttalersystem er behagelig å se på, og passer perfekt i hjemmet ditt.
Lyd hjemme av høy kvalitet som gir deg opplevelsen av live-konserter i din egen stue.