JBL Tune 305C USB

Ørepropper med støtte for Hi-Res Audio og JBL Pure Bass Sound, USB-C-tilkobling, fjernkontroll med tre knapper og mikrofon og EQ-forhåndsinnstillinger.

Getting started with your JBL Tune 305C USB

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Frekvensrespons
20 Hz – 40 kHz
Impedans
32 Ohm
Sensitivitet
102 dB SPL ved 1 kHz / 1 mW
Størrelse
12,5 mm dynamisk driver
Mikrofonens følsomhet
-42 dBV / Pa ved 1 kHz
Maksimal driftstemperatur
45 °C
Størrelse
12,5 mm dynamisk driver
Vekt
15,3 g
Bluetooth-versjon
V5.3
Bluetooth-profilversjon
A2DP V1.4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Bluetooth-senderens frekvensområde
2,4 GHz – 2,4835 GHz
Bluetooth-senderens effekt
<11 dBm
Bluetooth-senderens modulasjon
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
2,4 GHz trådløs bærefrekvens
2,4 GHz – 2,4835 GHz
2,4 GHz trådløs sendestyrke
< 9 dBm (EIRP)
2,4 GHz trådløs modulasjon
GFSK

Hi-Res-lyd med JBL Pure Bass Sound. Tilgjengelig nå.

Vi introduserer JBL Tune 305C USB-C ørepropper. De er lette, behagelige og kompakte. Et par 12,5 mm dynamiske drivere fører ut kraftig JBL Pure Bass Sound, mens støtte for høyoppløselig lyd sikrer god lydkvalitet. En USB-C-tilkobling gjør dem kompatible med et stort utvalg av enheter som PC-er, mobiler og gamingenheter. I tillegg lar fjernkontrollen med tre knapper på en flokefri flatkabel deg kontrollere musikkavspilling og volumjustering, EQ-forhåndsinnstillinger, samt svare på samtaler mens du er på farten – med en innebygd mikrofon. Alt dette gjør JBL Tune 305C USB-C til din hverdagskamerat, på jobb, hjemme og på veien.

I over 75 år har JBL produsert den presise og imponerende lyden du kan høre på store arrangementer over hele verden. Disse øreproppene reproduserer den samme JBL-lyden, med bass som er dyp og kraftig. Hi-Res Audio gir klar og detaljert lydkvalitet med et bredt frekvensområde.
Trenger du å koble til en PC, mobil eller gamingenhet? USB-C-tilkobling sikrer kompatibilitet med en rekke enheter*. *Kontroller USB-C-kompatibiliteten med enheten din.
Styr musikkavspilling og volumjustering med en hendig fjernkontroll med tre knapper. Har du en innkommende samtale? Ta telefonen underveis med den innebygde mikrofonen.
Velg Standard, Bass eller Vocal for å finne lyden som passer din smak via den tre-knappers fjernkontrollen på ledningen.
Den slitesterke flate kabelen vil ikke vikle seg opp i knuter, selv i vesken din.