JBL Quantum 600 - Black - Wireless over-ear performance gaming headset with surround sound and game-chat balance dial - Hero JBL Quantum 600 - Black - Wireless over-ear performance gaming headset with surround sound and game-chat balance dial - Detailshot 1 JBL Quantum 600 - Black - Wireless over-ear performance gaming headset with surround sound and game-chat balance dial - Detailshot 2
JBL Quantum 600 - Black - Wireless over-ear performance gaming headset with surround sound and game-chat balance dial - Hero

JBL Quantum 600

JBL Quantum 600 2,4 GHz trådløse spillehodetelefoner er laget for konsentrasjon og ytelse, og gir deg et fortrinn over konkurrentene med klar og oppslukende lyd. JBL QuantumSURROUND™-lyd gjengir et bredere, mer realistisk rommiljø, slik at du får med deg hver minste detalj. Det stemmefokuserte mikrofonstativet sikrer klar kommunikasjon med andre spillere, mens den DISCORD-sertifiserte bryteren gjør det enkelt å justere spill- og chattelyd. Minneskumpolstrede øreputer med lærtrekk holder komforten oppe, og med 14-timers batteritid kan du trådløst og uhindret nyte lange spilleøkter. Vinn over konkurrentene og få en klar, lydmessig fordel med JBL Quantum 600-hodetelefoner.

Produktspesifikasjoner

Lydspesifikasjoner

Frekvensrespons 20 Hz - 20 kHz
Mikrofon frekvensrepsons 100 Hz–10 kHz
Maks inngangseffekt 30 mW
Sensitivitet 100 dB SPL @1 kHz / 1 mW
Maksimum SPL 97 dB
Mikrofonens følsomhet -40 dBV @ 1 kHz / Pa
Impedans 32 Ohm
Mikrofonens lydmønster Ensrettet

Spesifikasjoner for mål

Driver-størrelse 50 mm dynamiske drivere
Vekt 346 g

Spesifikasjoner for tilkobling og kontroll

2,4 G trådløs senderstyrke < 4 dBm
2,4 G trådløs modulasjon π/4-DQPSK
2,4 G trådløs bærefrekvens 2403,35 MHz–2479,35 MHz
Vennligst se i dokumentene for flere spesifikasjoner

Dokumenter og nedlastinger

Videoer

Hva er i esken

• JBL Quantum 600-hodetelefoner
  • Type-C til Type-A ladekabel
  • 3,5 mm lydkabel
  • Trådløs USB-pinne
  • vindbeskyttende skum for mikrofon
  • QSG | Garantikort | Sikkerhetsark
JBL Quantum 600 - What's in the Box

Ofte stilte spørsmål og tips

• Gir JBL Quantum 600/800-hodetelefonene lydbalanse mellom spill og chat?

Ja, du kan justere lydbalansen mellom spill og chat ved å vri hjulet opp og ned. Du vil føle et hakk som indikerer 50 spill og 50 chat når du roterer hjulet.

Kategori:

Product information
  • Kan jeg bruke spill-chat-balansehjulet på hodetelefonene mine med alle tilkoblinger?

Spill-chat-balansehjulet fungerer bare når hodetelefonene er slått på. Vær oppmerksom på at de støtter tilkobling med en USB Type A til C-kabel og en trådløs sender, men ikke tilkobling via en 3,5 mm kabel eller Bluetooth for mobilspill.

Kategori:

Product information
  • Hvorfor kan jeg ikke høre spill- eller musikklyd?

Sørg for at volumkontrollen er skrudd opp. Drei volumhjulet på hodetelefonene for å øke volumet. Hvis du er koblet til PC-en via USB, må du kontrollere at standardenheten er valgt under Kontrollpanel > Lyd > Avspilling. Velg JBL Quantum 800 Game, høyreklikk og velg «Sett som standardenhet». Sjekk hodetelefonenes spill-chat-balansehjul og sørg for at balansen er riktig. Sjekk JBL Quantum 800 Game-enheten, og sørg for at den ikke er dempet eller skrudd helt ned.

Kategori:

Product information
  • Hvordan bruker jeg trådløs tilkobling?

Trådløs tilkobling med lav forsinkelse leveres via et 2,4 GHz signal, aktivert av en USB-pinne inkludert i esken. Når du slår glidebryteren på, kobles den automatisk til pinnen. Når pinnen kobles fra, slår du på glidebryteren og holder den i 5 sekunder. Trykk og hold nede til du hører tonen, for å sikre sammenkoblingen.

Kategori:

Product information
  • Hvordan ber jeg om eller kjøper jeg perifere deler til JBL Quantum-hodetelefonene?

Reservedeler er tilgjengelig hos autoriserte forhandlere og servicesentre. Ta kontakt med vår kundeserviceavdeling for mer informasjon og kontaktopplysninger.

Kategori:

Product information
  • Hvorfor er produktnavnet Quantum?

Navnet Quantum er valgt av JBL for sin spillserie, og er inspirert av en futuristisk visjon og konstruert med banebrytende teknologi. Quantum minner om både kvanteberegningsteknologien og kvantefysikken, og fremkaller assosiasjoner om teknologi og vitenskap.

Kategori:

Product information
  • Kan jeg bruke JBL Quantum 600 i USB-modus?

JBL Quantum 600 kan bare brukes via 3,5 mm eller 2,4 GHz trådløs tilkobling.

Kategori:

Product information
  • Hvorfor kan ikke lagkameratene mine høre meg?

Sørg for at kun én stemmechat-applikasjon er i bruk mens du er i spillet. Du bør høre et klikk når mikrofonen vippes ned. Mikrofonen fungerer kun når den vippes helt ned. Hvis du ser en rød LED på mikrofonen, er den dempet. Sjekk at PC-en bruker riktig opptaksenhet under Kontrollpanel > Lyd > Opptak. Velg riktig opptaksenhet, høyreklikk på den, og velg «Angi standard enhet» eller «Velg standard kommunikasjonsenhet». Kontroller mikrofonnivåene på Kontrollpanel > Lyd > Opptak > Egenskaper > Nivåer, og juster deretter.

Kategori:

Product information
  • Hvorfor kan jeg ikke bruke hodetelefonene og lade samtidig?

Dette er ikke mulig av sikkerhetsmessige årsaker.

Kategori:

Product information
  • :Hva er inkludert i esken til JBL Quantum 600/800?

Esken til JBL Quantum 600/800 inneholder hodetelefonene, en USB-type A til C-kabel, en 3,5 mm kabel og en trådløs sender.

Kategori:

Product information
  • Hvorfor kan jeg ikke høre lagkameratene mine?

Sørg for at volumkontrollen er skrudd opp. Drei volumhjulet på hodetelefonene for å øke volumet. Hvis du er koblet til PC-en via USB, må du kontrollere at standardenheten for kommunikasjon er valgt under Kontrollpanel > Lyd > Avspilling. Velg JBL Quantum 800 Chat, høyreklikk og velg «Sett som standardenhet for kommunikasjon». Sjekk hodetelefonenes spill-audio-chat-balansehjul og sørg for at balansen er riktig. Sjekk JBL Quantum 800 Chat-enheten, og sørg for at den ikke er dempet eller skrudd helt ned.

Kategori:

Product information
  • Hvordan lader jeg batteriet?

Lad batteriet ved å bruke USB-A til USB-C-stoffkabelen som følger med i esken. Den vil være fulladet etter 2 timer. Merk at denne kabelen bare er for å lade batteriet, den vil ikke levere lyd.

Kategori:

Product information
  • Hvordan unngår jeg WiFi-forstyrrelser?

Hvis du har en USB-forlengelsesdokking, kan du plassere JBL Quantum 800-pinnen så nær hodetelefonene som mulig, eller plassere de vanlige forstyrrelseskildene (f.eks. rutere, Wi-Fi-høyttalere osv.) så langt unna JBL Quantum 800-pinnen som mulig.

Kategori:

Product information
  • Hvordan rengjør jeg JBL Quantum 600/800 hodetelefoner?

Du kan rengjøre de ved å tørke de forsiktig med en fuktig klut. Vær ekstra forsiktig så det ikke lekker vann inn i høyttalerkammeret, da det vil skade høyttalerdriverne. Kontakt kundeservice med produktets serienummer for å be om en erstatningsenhet. Du finner serienummeret under øreputen eller på venstre glidebryter på hodetelefonene.

Kategori:

Product information
  • Er spill-chat-balansehjulet kompatibel med alle plattformer?

Nei, det er kompatibelt med PC og Mac, men ikke med PS4, XBOX One, Nintendo Switch eller mobil.

Kategori:

Product information
  • Hvilke plattformer kan jeg bruke JBL Quantum 600 med?

JBL Quantum 600 er kompatibel med PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, mobil, Mac og VR via 3,5 mm kabel. Du kan bruke den trådløse forbindelsen på 2,4 GHz med PC, PlayStation, Mac og VR.

Kategori:

Product information
  • Hva annet kan jeg gjøre med QuantumENGINE?

Du kan justere equalizer, RGB LED-effekter, endre mikrofoninnstillinger og oppdatere hodetelefonenes firmware.

Kategori:

Product information
  • JBL Quantum 600/800: Er JBL Quantum 600/800 utstyrt med funksjonen mikrofonovervåkning (sidetone)?

Ja. Du kan konfigurere volumet på mikrofonovervåkningen i JBL QuantumENGINE. Standardinnstillingen for mikrofonovervåkningen er «AV».

Kategori:

Product information
  • Varer de 14 timene med batteri uten RGB?

Ja, det er 14 timer med RGB av. Du kan også finne informasjon på esken.