JBL Clip

Kannettava ladattava kaiutin integroidulla karabiinikoukulla

Getting started with your JBL Clip

Getting started with your JBL Clip

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

3.5mm
Bluetooth
Weight (kg)
0.158
Rated Power Input
3.2W
Battery Type
Lithium-ion polymer (3.7V, 600mAh)
Battery Charge Time
2 hrs @ 0.5A
Music Playing Time
up to 5 hours (varies by volume level and audio content)
Frequency Response
160Hz – 20kHz
Signal-to-Noise Ratio
>80 dB
Width (mm)
88
Depth (in)
1-2/3
Width (in)
3-1/2
Depth (mm)
42
Height (mm)
107
Height (in)
4-1/5
Bluetooth Version
3.0
Bluetooth Support
A2DP V1.2, AVRCP V1.4, HFP V1.6, HSP V1.2
Bluetooth Transmitter Power
0-4dBm
Bluetooth Transmitter Frequency Range
2.402 – 2.480 GHz
Bluetooth Transmitter Modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Transducer
1 x 40mm

Clip and Play. Take your music further

Luokkansa paras ääni, joka kulkee mukanasi kaikkialle. JBL Clip on ultrakevyt, ultravahva ja ultratehokas kannettava kaiutin. Tämän kompaktin tehopakkauksen akku tarjoaa 5 tuntia käyttöaikaa, joten voit ottaa musiikin mukanasi kaikkialle minne menet. 3,5 mm integroidun äänikaapelin ansiosta se on matkakäyttöisen "kytke ja käytä"-toiston edelläkävijä, kun puhutaan musiikin kuuntelemisesta älypuhelimelta, iPodilta tai pienoiskokoiselta tabletilta. Mutta mikä parempaa, JBL Clip tarjoaa myös langattoman Bluetooth® 3.0:n, jolla voit toistaa vapaasti soittolistaasi sisäänrakennetun SBC-koodekin ja A2DP-toiminnon avulla. Clip tulee uraauurtavan JBL Micron jalanjäljissä, ja tämä 1,5 tuuman kokoisella kaiutinelementillä varustettu laite tarjoaa upean voimakkaan äänen ja bassotehon tasapainoisesti. Mutta mikä antaa JBL Clip -kaiuttimelle sen nimen, on yksi sen yksinkertaisimmista, vaikkakin käytännöllisimmistä ominaisuuksista: Clip-kaiuttimessa on karabiinikoukku, jonka ansiosta voit kiinnittää sen mihin tahansa - puseroon, vyöhön, reppuun tai laukkuun - ja se mahtuu jopa taskuusi. Kun olet ulkona luonnossa tai kaupungissa, ja satut myös vaatimaan täydellistä ääntä, tulet mainiosti toimeen, kun otat mukaan JBL Clip -kauttimesi minne tahansa menetkin.

JBL Clip on pieni kooltaan mutta suuri ääneltään. Sen tehokas ja kompakti kaiutinelementti  toistaa musiikkiasi juuri niin äänekkäästi ja selkeästi kuin haluat, kaikkialla minne sen viet.
Toista musiikkia tai soita puhelu - langattomasti - hyödyntämällä Clipsin Bluetooth-ominaisuuksia. Kytkentä tapahtuu käden käänteessä, jonka jälkeen voit toistaa musiikkia langattomasti kaikista tableteista tai älypuhelimista.
JBL Clipin vankka karabiinikoukku on suunniteltu kaiuttimen kiinnittämiseksi puseroosi, reppuusi tai laukkuusi, ja se pysyy tahdissa riippumatta siitä, kuinka nopeasti liikut. Clip-kaiuttimen luja rakenne kestää kulutusta nopeassakin liikkeessä. Kannettava kaiutin on suojattu kestävällä materiaalilla ja kaksinkertaisella ruiskuvalukotelolla, minkä ansiosta se voi laskeutua turvallisesti ja pehmeästi silloinkin, kun heität sen reppuusi hieman liian kovakouraisesti.
Clip-kaiuttimen ladattava langaton akku mahdollistaa musiikin toiston 5 tuntia tauotta - jotta musiikkisi voi seurata sinua yhtä pitkään ja yhtä kauas minne ikinä menetkin.

FAQs & How-Tos

2 results