Palauta tuotteita

Ongelma tuotteessasi?

Haluamme, että olet tyytyväinen tuotteeseesi – joten tarjoamme 30 päivän koeajan, jonka sisällä voit palauttaa tuotteesi.

Huomioithan, että tämä tarjous koskee vain tuotteita, jotka on ostettu JBL.com:in kautta. Mikäli olet ostanut tuotteesi jälleenmyyjältä, seuraa heidän palautusmenetelmäänsä.

Ennen kuin pyydät palautusta, suosittelemme, että luet läpi tukimateriaalimme ja Usein Kysytyt Kysymykset. Jos et löydä kysymykseesi vastausta, ole yhteydessä asiantuntijoihimme henkilökohtaista tukea ja vianetsintää varten. Mikäli haluat tämän jälkeen yhä palauttaa tuotteesi, seuraa näitä askelia:

1. Klikkaa Tilausstatus-painiketta; lisää tilausnumero, sukunimi ja postinumero.
  2. Tilauksenne tulee näkyviin ja klikkaa sitten Tilauksen tiedot.
  3. Klikkaa Hyvitys-painiketta ja valitse ne tuotteet, jotka haluat palauttaa.

Kaikki tuotepakkaukset ja alkuperäinen sisältö on palautettava. On suositeltavaa, mutta ei pakollista, käyttää samaa lähetyspakkausta (ruskea pahvilaatikko) tilauksen palauttamiseen.

Etkö löydä etsimääsi?

Soita meille

Soita meille

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa
Soita meille numeroon +358 972 522 301

Maanantai - Perjantai: 10:00 - 18:00

Ota yhteyttä sähköpostitse

Ota yhteyttä sähköpostitse

We are here Monday – Sunday to answer you as fast as we can!

Ota yhteyttä sähköpostitse
Keskustele kanssamme

Keskustele kanssamme

Chat englanniksi:
Maanantai - Perjantai: 9:00 - 17:00
Lauantai - Sunnuntai: 10:00 - 16:00