Horizon Hotel

Bluetooth® kelloradio, USB-latauksella ja ympäristövalolla

Getting started with your Horizon Hotel

Product Specifications

Rated Power Input
2 x 5W
Weight (g)
890
Frequency Response
70Hz - 20kHz
Height (mm)
160
Height (in)
6-5/16
Width (mm)
183
Width (in)
7-3/16
Depth (mm)
86
Depth (in)
3-3/8

Wake up to eye-opening JBL sound

JBL Horizon-kelloradio käynnistää päiväsi huoneen täyttävällä JBL-stereoäänellä, rikastettuna moniaistillisilla ympäristöloisteisilla LED-valoilla. Horizonissa on ominaisuutena kaksi erillistä säädettävää herätysaikaa sinulle tai kumppanillesi. Herää yhteen kolmesta alkuperäisestä digitaalisesta hälytysäänestä, valitsemaasi FM-asemaan, musiikkiin älypuhelimestasi Bluetoothin välityksellä tai perinteiseen summeriääneen. JBL Horizon tarjoaa viisi ohjelmoitavaa FM-radiokanavaa ja voi myös suoratoistaa musiikkia langattomasti mistä tahansa Bluetooth-puhelimesta tai taulutietokoneesta. Horizonissa on ominaisuutena kompakti muotoilu, jonka ansiosta se sopii sijoitettavaksi mille tahansa yöpöydälle tai keittiön hyllylle. Kirkas LCD-kellonäyttö omaa sisäänrakennetun valotunnistimen, joka säätää automaattisesti näytön kirkkautta ympäristön mukaisesti. Kaksi USB-porttia voivat pikaladata laitteesi, mukaan lukien puhelimet, taulutietokoneet, aktiviteettirannekkeet ja vastaavat varusteet. Suuri Torkku/Valo -painike ja yhdistettynä kirkkaaseen LCD-näyttöön tekee JBL-Horizonista helppokäyttöisen silloinkin, kun olet unelias, ja sisäänrakennettu paristovarmennus takaa, että heräät aina, jopa sähkökatkoksen aikana.

Kaksi toisistaan riippumatonta herätystä sinulle ja kumppanillesiValittavissa FM-radioasemat, alkuperäiset digitaaliset hälytysäänet, musiikki suoratoistettuna Bluetooth-laitteesta tai perinteinen summeriääniLED-ympäristövalo auttaa sinua heräämään hellävaroinLCD-näyttö säätää kirkkautta automaattisesti huoneen valaistuksen mukaan
Täyteläinen, huoneen täyttävä JBL-stereoääni pienikokoisesta laitteestaNauti JBL-äänenlaadusta käyttäen sitä herätyskellona tai Bluetooth-kaiuttimena
Toista musiikkiasi langattomasti Bluetooth® -yhteyden välitykselläYhteensopiva kaikkien älylaitteiden kanssa
Kaksi USB-porttia tarjoavat nopean latauksen kahdelle laitteelle
Pyöristetyt linjat ja pienikokoinen muoto sopii mihin tahansa sisustukseenPehmeä kumipintaviimeistely houkuttelee koskettelemaanSaatavana mustana tai valkoisena