JBL Spinner BT

Bluetooth-levysoitin

Getting started with your JBL Spinner BT

Product Specifications

Tyyppi
Levysoitin
Kotelon materiaalit
Mustaviimeistelty MDF
Lautasen materiaalit
Valettu alumiini
Aanivarren materiaalit
Alumiini
Aanivarren ominaisuudet
Irrotettava aanirasian pidike, saadettava vastapaino, saadettava sivuttaisvedon poisto
Aanirasia
Audio Technica AT3600L
Vaihtoneula
Audio Technica ATN3600L
Bluetooth-lahto
Bluetooth 5.2, jossa Qualcomm aptX HD audio
Bluetooth-profiiliversio
A2DP 1.4, AVRCP 1.6.2
Bluetooth-taajuusvaste
2,4~2,4835 GHz
Max. lahetysteho
< 2,0 dBm (EIRP)
Lahettimen modulaatio
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Analoginen lahto
1x Stereo (RCA) -pari
Phono-esivahvistin
Poiskytkettava MMesivahvistin
Signaali-kohinasuhde
>65 dB
Moottorin tyyppi
DC-hihnaveto
Virtalahde
12 V DC 1 A
Mitat
6.1” H x 17.1” W x 14.5” D (155 mm x 435 mm x 368 mm)
Tuotteen paino
11,7 paunaa. (5,3 kg)
Toimitusmitat
10” H x 21.5” W x 17.9” D (254 mm x 545 mm x 455 mm)
Kuljetuspaino
18,8 paunaa. (8,5 kg)

Toista levykokoelmaasi välittömästi millä tahansa Bluetooth-kaiuttimella tai kuulokkeilla. aptX™ HD -koodauksen ansiosta äänentoiston osalta ei tehdä kompromisseja. Levyjen ääni on yhtä hyvä kuin kaapelikytkennässä. JBL Spinner BT:ssä on analogiset ulostulot nykyisiä Hi-Fi-järjestelmiä varten ja sisäänrakennettu phono-esivahvistin aktiivikaiuttimien käyttöä varten. Alumiinisella lautasella ja äänivarrella varustettu JBL BT Spinner julistaa aitoa iloa musiikin ja vinyylilevyjen kuuntelussa.

Yhdistyy nopeasti Bluetooth-kaiuttimiin tai -kuulokkeisiin, jolloin saat välittömästi yhteyden levykokoelmaasi. AptX-HD-koodauksen ansiosta äänentoiston osalta ei tehdä kompromisseja.
Henkilökohtainen julistuksesi siitä lämmöstä ja ilosta, jota vinyyli tuo elämääsi, läheisempi suhde suosikkiartisteihisi.
Nauti vinyylin aitoudesta vahingoittamatta sen uraa. Laadukas alumiininen äänivarsi takaa erinomaisen levyn uran seurannan kuluttamatta sitä.
Äänirasia on kiinnitetty äänivarren päässä olevaan irrotettavaan pidikkeeseen, joten rasian vaihto sujuu tarvittaessa helposti.
Alumiinilautasta pyörittää hihnavetoinen moottori, jonka optinen sensori varmistaa oikean pyörimisnopeuden 33,3 rpm LP-levyille ja 45 rpm EP- sekä singlelevyille.
JBL Spinner BT on heti käyttövalmis pakkauksesta purettuna. Toimitukseen sisältyvä korkealuokkainen äänirasia on valmiiksi asennettu ja kohdistettu.