JBL C115TWS

Aidosti langattomat nappikuulokkeet

Getting started with your JBL C115TWS

Product Specifications

Weight (g)
51.8
5.8
108
14
Elementtien määrä per korva
1
Latauskotelon paino (g)
41.5
Charging Case Weight (oz)
1.4
Kuulokekapselin paino (g)
10.3
Earpiece Weight (oz)
0.4
Bluetooth profiilit
A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7
Bluetooth-taajuus
2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth-lähettimen modulaatio
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-lähettimen teho
0 - 12dbm
5.0
2
6
Kyllä
Latauskotelo
Kyllä
JBL Pure Bass -ääni
Kyllä
Aidosti langaton
Kyllä
Langattomat
Kyllä

Virheetön basso. Johdoton.

Uppoudu maailmaasi. Kuuntelitpa sitten musiikkia tai vastaat puheluun, älä anna johtojen häiritä. Dual Connect takaa, että voit aina halutessasi käyttää pelkästään toista korvanappia tai molempia niin stereo- kuin monotilassa. JBL Pure Bass -äänen ansiosta suosikkiartistisi kuulostavat erityisen hyviltä. Jopa 21 tunnin akkukesto ja hyvä istuvuus puolestaan varmistavat, että voit kuunnella musiikkia koko päivän ja yön. Ja jos kaipaat takaisin tähän maailmaan, voit vastata puheluihin ja päättää ne tai käyttää puheavustajaa pelkällä sormen kosketuksella. Niin helppoa!

JBL on huolehtinut festivaalien ja konserttien äänentoistosta ympäri maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Nyt voit antaa JBL:n herättää oman maailmasi henkiin mahtavalla Pure Bass -äänellä.
Jopa 21 tunnin akunkesto (6 tuntia nappikuulokkeesta ja 15 tuntia kotelosta), joten voit kuunnella koko päivän ja koko yön ja tehdä pikaisen 15 minuutin latauksen. Anna yksityiskonserttisi jatkua niin kauan kuin pysyt itse menossa mukana.
Vasen korva, oikea korva vai molemmat korvat? Dual Connectin etu on se, että voit valita, haluatko nauttia musiikista tai soittaa puheluita saumattomasti vain yhdellä korvanapilla vai molemmilla. Tämän ansiosta voit kuunnella pidempään, sillä voit jättää toisen korvanapin latautumaan, samalla kun käytät toista.
Aidosti langattomien, mukavasti istuvien JBL TUNE 225TWS -nappikuulokkeiden ansiosta saat kokea täydellisen vapauden. Hyvin istuvat korvasovittimet ovat saatavilla 3 eri koossa.
Voit vastata puheluihin ja päättää ne tai käyttää puheavustajaa pelkällä sormen kosketuksella. Niin helppoa!