JBL Tune 305C USB

Nappikuulokkeet, joissa Hi-Res Audio -tuki ja JBL Pure Bass -ääni, USB-C-liitäntä sekä kolmipainikkeinen kauko-ohjain varustettuna mikrofonilla ja taajuuskorjaimen esisäätöjen ohjauksella.

Getting started with your JBL Tune 305C USB

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Taajuusvaste
20 Hz – 40 kHz
Impedanssi
32 ohmia
Herkkyys
äänenpaineen taso 102 dB /1 kHz /1 mW
Koko
12,5 mm:n dynaaminen elementti
Mikrofonin herkkyys
-42 dBV/Pa @1 kHz
Enimmäiskäyttölämpötila
45 °C
Koko
12,5 mm:n dynaaminen elementti
Paino
15,3 g
Bluetooth-versio
V5.3
Bluetooth-profiilin versio
A2DP V1.4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Bluetooth-lähettimen taajuusalue
2,4–2,4835 GHz
Bluetooth-lähettimen teho
<11 dBm
Bluetooth-lähettimen modulaatio
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
2,4 GHz:n mobiiliverkko-operaattorin taajuus
2,4 GHz – 2,4835 GHz
2,4 GHz:n langattoman lähettimen teho
< 9 dBm (EIRP)
2,4 GHz:n langaton modulaatio
GFSK

Hi-Res Audio ja JBL Pure Bass -ääni. Nyt saatavilla.

Esittelyssä JBL Tune 305C USB-C -nappikuulokkeet. Ne ovat kevyet, mukavat ja kompaktin kokoiset. Kaksi 12,5 mm:n dynaamista elementtiä tuottavat voimakkaan JBL Pure Bass -äänen, ja korkearesoluutioisen audion tuki takaa erinomaisen äänenlaadun. USB-C-liitännän ansiosta kuulokkeet ovat yhteensopivat monien eri laitteiden, kuten tietokoneiden, mobiililaitteiden ja pelilaitteiden, kanssa. Lisäksi sotkeutumattomassa litteässä johdossa on kolmipainikkeinen kauko-ohjain, jolla voit ohjata musiikin toistoa ja äänenvoimakkuuden säätöä, taajuuskorjaimen esiasetuksia sekä vastata puheluihin lennossa sisäänrakennetun mikrofonin välityksellä. Kaikki tämä tekee JBL Tune 305C USB-C -kuulokkeista luotettavan arjen audiokumppanin töihin, kotiin ja tien päälle.

JBL on kehittänyt yli 75 vuoden ajan tarkkoja ja vaikuttavia äänentoistoratkaisuja suuriin tilaisuuksiin ympäri maailmaa. Näillä kuulokkeilla saat tuon saman JBL-äänen, jossa basson iskevyydessä tehoa ja syvyyttä ei ole säästelty. Hi-Res Audio takaa, että äänenlaatu on selkeä ja yksityiskohtainen laajalla taajuusalueella.
Tarvitsetko yhteyden PC:hen, mobiililaitteeseen tai pelilaitteeseen? USB-C-liitäntä takaa yhteensopivuuden monien eri laitteiden kanssa*. *Tarkista USB-C-yhteensopivuus laitteesi kanssa.
Voit ohjata musiikin toistoa ja äänenvoimakkuuden säätöä kätevällä kolmipainikkeisella kauko-ohjaimella. Odotatko puhelua? Voit vastata siihen helposti sisäänrakennetun mikrofonin välityksellä.
Valitse Default (oletusasetus), Basso tai Vocal ja löydä näin makuusi sopiva ääni kolmipainikkeisen, johtoon integroidun kauko-ohjaimen avulla.
Kestävä litteä johto ei sotkeudu edes laukussasi.