JBL EON712

12" aktiv PA-højttaler med Bluetooth

Predecessor Product: JBL EON612

Getting started with your JBL EON712

Product Specifications

Effekt (W, kontinuerlig)
650
1300
60 - 20,000
127
Dækningsmønster (nominelt)
100° x 60°
15
Gewicht (lbs)
32
382
26.3
669
14.5
12.75
324
Ja
Stangmonteret sokkel med en vinkel
Ja
Feedback-undertrykkelse
Ja
Musikdæmpning
Ja

Næste generations innovation

JBL's bedst sælgende EON-serie af PA-systemer blev lanceret i 1995 og sætter standarden for, hvor godt et aktivt højttalersystem kan være. JBL EON712 12" højttaleren er en del af JBL’s nye EON700-serie af aktive PA-systemer, som repræsenterer et stort skridt fremad inden for innovation og teknologi: JBL-teknikerne har anvendt eksklusive, avancerede design- og måleteknikker til at levere de bedst ydende højttalere i deres kategori til enhver situation. EON700-serien udnytter den nyeste viden om akustik, transducer-design, kabinetmaterialer og avancerede DSP- og kontrolteknologier til at levere ekstraordinær ydelse i et professionelt, meget fleksibelt, brugervenligt og bærbart system. Med fire tilgængelige modeller, herunder 10" EON710, 12" EON712, 15" EON715 aktive PA-højttalere og 18" EON718S-subwooferen, dækker EON700-systemerne alle behov hos moderne musikere og lydeksperter.

Leverer overlegen dækning og imponerende nøjagtighed lige ud af kassen
Hjælper dig med at skabe perfekt systemlyd på et øjeblik
Giver dig mulighed for at foretage justeringer, uanset hvor på området du befinder dig
Giver nem adgang til funktioner
Indeholder automatisk undertrykkelse af feedback, 8-bånds udgangs-EQ og højttalerforsinkelse
Dæmper automatisk musikken, når der registreres et mikrofonsignal
Den seneste protokolydeevne for reduceret forsinkelse, bredere rækkevidde og forbedret lydgengivelse
Får dig til at lyde optimalt med et tryk på en knap
Talc-forstærkede polypropylen-kabinetter og metalgitre giver øget robusthed, lavere vægt og forbedret beskyttelse
Kan bruges som primære PA-højttalere eller gulvmonitorer, ophængt med ophængningspunkter øverst og bagpå eller vægmonteret med et EON700 universelt rammeophæng (ekstraudstyr)
Giver mulighed for flere akustiske konfigurationer, sikker stabling ved traditionelle opretstående konfigurationer og bekvem opbevaring og transport