JBL Tune 525BT

Trådløse on-ear-hovedtelefoner

Getting started with your JBL Tune 525BT

Product Specifications

Enheds-størrelser (mm)
33
Number of Microphones
1
Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB)
102 dB SPL@ 1kHz 1mW
Dynamisk frekvensområde (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedans (ohm)
30
1.8
0.7
Højde (cm)
7.3
2.9
7.3
2.9
3.1
1.2
Indre højde (cm)
3.1
1.2
Vægt (g)
157
Vægt (oz)
5.54
Bluetooth-profiler
HFP 1.7.2, AVRCP 1.6.2, A2DP 1.3.2
Bluetooth-frekvens
2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth sender-modulation
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth sender-effekt
6 dBm (E.I.R.P)
Bluetooth-version
5.3
Ladetid (timer fra helt afladet)
2
Maksimal spilletid (timer)
57
Ja
Sammenklappelig
Ja
Indbygget mikrofon
Ja
Håndfri opkald
Ja
JBL Pure Bass-lyd
Ja
Flerpunktsforbindelse
Ja
Lynopladning (5 min. = 1 t spilletid)
Ja
Voice Aware
Ja

Trådløse on-ear-hovedtelefoner med JBL Pure Bass-lyd

Med JBL Tune 525BT kan du trådløst afspille kraftfuld JBL Pure Bass-lyd takket være den nyeste Bluetooth 5.3-teknologi. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge og giver dig op til 57 timers ren nydelse - og 3 ekstra timers batteritid efter kun 5 minutters opladning. Hent den gratis JBL Headphones-app, og tilpas din lyd via EQ, mens stemmemeddelelser guider dig gennem hovedtelefonernes funktioner. Håndter opkald, lyd og lydstyrke fra ørekoppen takket være den praktiske knapstyring. Hvis du får et opkald, mens du ser en video på en anden enhed, skifter JBL Tune 525BT problemfrit til din mobil, så du aldrig går glip af et opkald. JBL Tune 525BT-hovedtelefonerne er lette og komfortable, selv efter mange timers lytning. De kan foldes fladt sammen i din rygsæk, så de følger dig overalt.

JBL Tune 525BT har den berømte JBL Pure Bass-lyd, som også leverer lyd til flere af verdens mest berømte spillesteder.
Afspil lyd i høj kvalitet trådløst fra din smartphone uden besværlige ledninger ved hjælp af den nyeste Bluetooth-teknologi.
Hent den gratis JBL Headphones-app for at skræddersy lyden til din smag med EQ. Stemmemeddelelser på dit sprog guider dig gennem Tune 525BT-funktionerne.
​Til langvarig lytning: Få op til 57 timers trådløs afspilning, og genoplad batteriet på kun 2 timer med det praktiske USB-C-kabel. 5 minutters lynopladning giver 3 timers ekstra musik.
Du kan nemt styre lyden og håndtere dine opkald fra hovedtelefonerne med de praktiske knapper på ørekoppen. Hør din stemme, mens du taler, ved hjælp af Voice Aware.
Gør det nemt at skifte fra én Bluetooth®-enhed til en anden. Du kan nemt skifte fra en video på din tablet til et opkald på din mobiltelefon, så du aldrig går glip af en samtale.
De lette materialer og bløde ørepuder med polstret hovedbøjle er behagelige at have på i længere perioder. Det foldbare design letter transporten, så du kan have din musik med dig når som helst og hvor som helst.
Siri eller Hey Google er kun et tryk væk: Aktivér stemmeassistenten på din enhed ved at trykke på multifunktionsknappen.