JBL Spinner BT

Bluetooth-pladespiller

Getting started with your JBL Spinner BT

Product Specifications

Type
Pladespiller
Sokkelmaterialer
Sortbehandlet MDF
Materialer til plader
Støbt aluminium
Materialer til tonearm
Aluminium
Tonearmens funktioner
Aftagelig hovedskal, justerbar modvægt, justerbar skridsikring
Patron monteret
Audio Technica AT3600L
Udskiftning af stylus
Audio Technica ATN3600L
Bluetooth udgang
Bluetooth 5.2 med Qualcomm aptX HD-lyd
Bluetooth-profilversion
A2DP 1.4, AVRCP 1.6.2
Frekvensområde for Bluetooth
2.4~2.4835 GHz
Maksimal sendeeffekt
<2,0 dBm (EIRP)
Sendermodulation
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Analog udgang
1x stereopar (RCA)
Phono etape
Besejrbar MM phono etape
Signal til støj-forhold
>65 dB
Motortype
DC-remtræk
Strømforsyning
12 V DC 1 A
Mål
155 mm x 435 mm x 368 mm
Produktets vægt
5,3 kg
Leveringsmål
254 mm x 545 mm x 455 mm
Leveringsvægt
8,5 kg

Afspil øjeblikkeligt din pladesamling med enhver Bluetooth-højttaler eller hovedtelefoner. Takket være aptX™ HD-kodning er der ingen lydmæssige kompromiser. Lyden fra dine plader er lige så god som med ledninger. JBL Spinner BT inkluderer analoge udgange til eksisterende hi-fi-systemer med en indbygget phono-forforstærker til brug med aktive højttalere. Med aluminiumsplade og tonearm er JBL Spinner BT et vidnesbyrd om glæden ved musik og vinylplader

Parres hurtigt med dine Bluetooth-højttalere eller -hovedtelefoner for en øjeblikkelig forbindelse til din pladesamling. Takket være AptX-HD-kodning er der ingen lydmæssige kompromiser.
Dit personlige udtryk for den varme og glæde, vinyl bringer til dit liv. Et mere intimt forhold til dine yndlingsmusikere.
Hør kvaliteten af optagelserne - uden at slide på dem undervejs. Den fine tonearm i aluminium sikrer fremragende sporing af pladerillen uden at slide på den.
Enden af tonearmen, hvor patronen er monteret, kaldes hovedskallen. Den er aftagelig, hvilket gør det nemt at udskifte og opgradere patronen
Aluminiumspladen drives af et remtræk og en motor med en optisk sensor nedenunder for at sikre, at dine plader afspilles perfekt i takt med 33⅓ o/min for album eller 45 o/min for EP'er og singler.
Brug JBL Spinner BT direkte ud af kassen med en bevægelig magnetpatron af høj kvalitet, der allerede er installeret og justeret.