JBL Quantum 50C

In-ear gamingheadset med USB-C-adapter for kompatibilitet med flere enheder, skydeknap til lydstyrke og mikrofonafbryder

Sold from 2024 until now

Getting started with your JBL Quantum 50C

Getting started with your JBL Quantum 50C

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Product Specifications

Enhedsstørrelse
0,3” (8,6 mm) dynamiske enheder
Frekvensområde
20 Hz - 40 kHz
Mikrofon-frekvensområde
100 Hz - 10 kHz
Maks. indgangseffekt
5 mW
Impedans
16 ohm
Følsomhed
97 dB SPL @ 1 kHz / 1 mW
Mikrofonfølsomhed
-41 dBV ved 1 kHz / Pa
Vægt
21,5 g

Lyd er overlevelse Dare to dive in

Hver lyd betyder noget, og med omsluttende JBL QuantumSURROUND og JBL QuantumSOUND Signature med Hi-Res-certificering kan du høre fjender (og venner) som aldrig før. Lavet til mobile enheder, men du kan spille overalt med bred understøttelse af alle platforme. Med Twistlock™-teknologien får du komfort og stabilitet, så læn dig trygt tilbage - og tag din tid. En USB-C-forbindelse gør dem kompatible med en lang række enheder som PC'er, mobiltelefoner og gaming-enheder. Hold fokus på at nedkæmpe fjenden med den komplette styreenhed på kablet med separat skydeknap til lydstyrke, mikrofonafbryder og en multifunktionsknap, så du kan kontrollere opkald og musik. Vælg en farve, som matcher din stil. Klar lyd giver også et klart hoved. Du har fanget pointen.

Med 8,6 mm enheder drevet af Hi-Res-certificeret JBL QuantumSOUND Signature kan du høre fjender (og venner) som aldrig før. Fordyb dig i lyd, og kast dig ud i en anden verden af mobilspil med JBL QuantumSURROUND. Hør selv de svageste lyde. Spil for at vinde.
Når du er i zonen, er du i zonen. Ingen forvirrende knapper. Enkel betjening med separate knapper til justering af lydstyrke, mikrofonafbryder og en multi-knap.
Optimeret til spil med flere spillere og Discord-certificeret. Mikrofonen er tæt på din mund, og adskilt fra de andre knapper, så din stemme opfanges på bedste vis.
Giv dig bare god tid. Kombinationen af JBL-patenteret, ergonomisk teknologi og ultrablød silikone giver dig en supergod pasform, så selv de længste spilsessioner flyver afsted.
Udviklet til mobile enheder, men JBL Quantum 50C er kompatibel med alle platforme: PC, Mac, Xbox ONE, PlayStation 4 og 5, Nintendo Switch, Xbox Series X
Har du brug for at oprette forbindelse til en PC, mobiltelefon eller spilenhed? USB-C-tilslutning sikrer kompatibilitet med en lang række enheder*. *Tjek USB-C-kompatibiliteten med din enhed.