JBL JR Pop

Bärbar högtalare för barn

Såld från 2018 tills nu

3
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
190Hz-20kHz
Mått (cm)
8.78 x 3.97 x 7.55
Mått (inch)
3.5 x 1.6 x 3.0
0.12
0.27
Bluetooth-profiler
A2DP V1.2, AVRCP V1.5
Bluetooth-frekvens
2.402-2.480GHZ
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK/DQPSK/8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
0-4dBm
4.2
2
5
Ja

Stort ljud för små musikälskare

Barn kan festa som popstjärnor med den bärbara Bluetooth-högtalaren JBL JR POP. Som förälder behöver du inte oroa dig eftersom den är gjord av hållbara material och till och med är helt vattentät. Laddad med uppladdningsbart batteri som ger upp till 5 timmars speltid. Roliga inbyggda teman engagerar unga musikälskare i musiken. Enkelt bärbar med en rem och lämpad för små händer. Dessutom har JBL JR POP det fantastiska ljudet som är karakteristiskt för JBL och är tillräckligt tuff för att kunna hänga med på lekplatsen.​

Strömma trådlöst ljud i högsta kvalitet från din mobiltelefon eller surfplatta.
Inbyggt uppladdningsbart batteri ger upp till 5 timmars speltid.
Ta med JBL JR POP till stranden eller poolen utan att oroa dig för stänk eller att den hamnar i vattnet.
Utformad för att göra det roligare och skapa interaktion med inbyggda ljuslägen i flera färger. Välj mellan fem olika ljusteman.
Kompakt design för att göra musiken riktigt bärbar, barn kan använda remmen för att sätta fast högtalaren på sin ryggsäck.
Barnen kan anpassa högtalaren med klistermärkena som ingår.