JBL Clip

Superportabel uppladdningsbar högtalare med integrerad karbinhake

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

3.5mm
Bluetooth
Weight (kg)
0.158
Rated Power Input
3.2W
Battery Type
Lithium-ion polymer (3.7V, 600mAh)
Battery Charge Time
2 hrs @ 0.5A
Music Playing Time
up to 5 hours (varies by volume level and audio content)
Frequency Response
160Hz – 20kHz
Signal-to-Noise Ratio
>80 dB
Width (mm)
88
Depth (in)
1-2/3
Width (in)
3-1/2
Depth (mm)
42
Height (mm)
107
Height (in)
4-1/5
Bluetooth Version
3.0
Bluetooth Support
A2DP V1.2, AVRCP V1.4, HFP V1.6, HSP V1.2
Bluetooth Transmitter Power
0-4dBm
Bluetooth Transmitter Frequency Range
2.402 – 2.480 GHz
Bluetooth Transmitter Modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Transducer
1 x 40mm

Clip and Play. Take your music further

Klassledande ljud som du kan ta med överallt. JBL Clip är en superlätt, superrobust och superkraftig portabel högtalare. Detta lilla kraftpaket har 5 timmars batteritid så att musiken kan följa med vart du än går. Den har en inbyggd 3,5-mm ljudkabel och är ett föredöme för plug-and-play i farten när det gäller att lyssna på musik från smartphone, iPod eller minisurfplatta. Och det blir bättre, JBL Clip har även trådlös Bluetooth® 3.0 så att du kan strömma spellistan enkelt med inbyggd SBC-kodek och A2DP-funktionalitet. Som efterföljare till den nyskapande JBL Micro Series – och ytterligare ett snäpp bättre – ger Clips 1,5-tums högtalare en enastående balans mellan loudness och bas. Men det som ger JBL Clip dess namn är en av de simplaste och ändå fiffigaste egenskaperna: Clip har en karbinhake så att du kan bära den var som helst på dina kläder, i bältet, på ryggsäcken eller budväskan – och den är tillräckligt liten för att till och med få plats i fickan. När du är ute och rör på dig i naturen eller mitt i stan, och även om du är perfektionist vad gäller ljud, kommer du gilla att bära en JBL Clip någonstans på dig.

JBL Clip är liten i storlek men har stort ljud. Tack vare ett kompakt högprestandaelement spelar Clip din musik högt och tydligt precis som du vill ha den, var du än vill ha den.
Strömma musik eller ring upp någon – trådlöst – med Clips inbyggda Bluetooth. Enkelt att ställa in så du kan strömma trådlöst från vilken smartphone eller surfplatta som helst.
Med en robust krok som du kan haka i på kläderna, på ryggsäcken eller på väskan hänger JBL Clip med i vilken takt som helst. Robusta Clip står även emot slitage när du är på språng i full fart: den portabla högtalaren skyddas av kraftigt material och dubbelgjutet hölje som tar upp stötar och slag – även om den kastas runt i ryggsäcken lite väl mycket.
Clips uppladdningsbara batteri gör att du kan spela för fullt i 5 timmar i följd – så att musiken hänger med lika långt och länge som du.