JBL Clip 2 Special Edition

Fullutrustad, vattenskyddad och ultrabärbar högtalare

3
Mått (inch)
5.55 x 3.7 x 1.65
Mått (cm)
14.1 x 9.4 x 4.2
0.184
0.41
4.2
2.5
8
730
Högtalartelefon
Ja

Haka fast och spela

JBL Clip 2 är en ultralätt, ultrarobust och ultrakraftig bärbar högtalare. JBL Clip 2 är helt vattensäker, ger åtta timmars speltid och låter dig ta med musiken vart du än går, på land eller till sjöss. Strömma musik trådlöst via Bluetooth eller koppla den till mobiltelefonen eller surfplattan med den medföljande ljudkabeln. Du kan koppla samman två Clip 2-högtalare trådlöst och få ett förstärkt ljud. Använd högtalartelefonen för rent ljud utan brus eller eko. JBL Clip 2 är täckt med rejäl vattenskyddande väv och har fått sitt namn tack vare den förbättrade karbinhaken som används för att fästa högtalaren på kläderna eller ryggsäcken inför alla äventyr.

Strömma trådlöst ljud i hög kvalitet från din mobiltelefon eller surfplatta.
Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri för upp till åtta timmars speltid.
Besvara samtal via högtalaren med ett knapptryck – tack vare den brus- och ekofria telefonhögtalaren.
Haka fast Clip 2 där det passar dig och ta med den på alla äventyr.
Sluta oroa dig för regn eller spill. Clip 2 klarar även nedsänkning i vatten.
Du kan koppla samman två Clip 2-högtalare trådlöst och få ett förstärkt ljud.
Om din musikspelare saknar Bluetooth kan du ansluta ljudkabeln till den för att lyssna på din musik.
Det rejäla tygmaterialet och det robusta gummihöljet gör att din högtalare klarar av alla dina äventyr.