JBL Charge 3

Komplett vattentät bärbar högtalare med ett högkapacitetsbatteri som kan ladda dina enheter

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Uteffekt (W)
2 x 10
Mått (inch)
8.38 x 3.42 x 3.48
Mått (cm)
21.3 x 8.7 x 8.85
Vikt (kg)
0.8
Vikt (lbs)
1.76
Bluetooth-version
4.1
Laddningstid (h)
4.5
Speltid (h)
20
Batterikapacitet (mAh)
6,000
JBL Connect
Ja
JBL Connect+
Ja
Högtalartelefon
Ja
Auto-avstängning
Ja
3,5 mm ljudingång
Ja
Powerbank
Ja
Röstassistent
Ja
Vattentät
Ja
Wireless
Ja
Bluetooth
Ja

Lyssna trådlöst. Ladda i oändlighet

JBL Charge 3 är både en bärbar Bluetooth-högtalare med ett enastående stereoljud och en praktisk strömbank, allt i ett. Med Charge 3 kan du ha festen överallt, vid poolen eller i regnet, tack vare dess vattentäta design, slitstarka material och robusta hölje. Dess högkapacitetsbatteri på 6 000 mAh ger 20 timmars speltid och kan ladda dina smarta telefoner och surfplattor via sin USB-port. En inbyggd buller- och ekodämpande högtalartelefon garanterar kristallklara samtal med ett knapptryck. Anslut trådlöst flera JBL Connect-högtalare för att förstärka din ljudupplevelse.

Anslut trådlöst upp till tre smarta telefoner eller surfplattor till högtalaren och turas om att spela enastående stereoljud.
Inbyggt laddningsbart litiumjonbatteri med upp till 20 timmars speltid som kan ladda upp smarta telefoner och surfplattor via USB-porten.
Besvara samtal från högtalaren med en enkel knapptryckning – kristallklart ljud tack vare den brus- och ekoeliminierande högtalartelefonen.
Sluta oroa dig för regn eller spill, du kan till och med sänka ner Charge 3 i vatten.
Bygg ditt eget ekosystem genom att ansluta flera JBL Connect-högtalare för att förstärka lyssnarupplevelsen.
Med det slitstarka textilmaterialet och robusta gummihöljet klarar din högtalare alla dina äventyr.
Hör basen, känn basen, se basen. Dubbla externa passiva element visar hur kraftfull din högtalare är.
Få tillgång till Siri eller Google Now från din JBL-högtalare med en enda knapptryckning.

Vanliga frågor och Så här går det till

13 resultat
  • Ja, du behöver stänga USB-skyddet helt för att den ska vara vattentät.
  • JBL Connect-appen kommer att döpas om till JBL Portable i App Store och Google Play Store i januari 2021. Det kommer fortfarande att vara möjligt att hitta appen i varje butik genom att söka efter antingen JBL Connect eller JBL Portable.
  • Nej, kapslingsklassningen vattentålig innebär att högtalarna kan vara under 1 m vatten i 30 minuter. Den innebär inte att de flyter, så var försiktig. Om de tappas i vatten kommer de att sjunka till botten.
  • JBL Charge 3 har en batterinivåindikator som består av fem lysdioder och som visar batterinivån.
  • Sätt PÅ enheten, tryck sedan på knapparna ”Volume+” och ”Play/Pause” samtidigt. När enheten efter några sekunder stängs av, vilket ljudet för OFF indikerar, har den blivit återställd.
  • Charge 3 kan uppdateras via appen JBL Connect, som kommer att upplysa användaren om när en uppdatering finns tillgänglig.
  • Du måste se till att portarna för micro-USB och nätanslutning är helt torra innan du ansluter ström för laddning.
  • Nej, JBL Flip 4 kan endast länka samman trådlöst med högtalare som är kompatibla med JBL Connect+. Nu har Flip 4, Pulse 3 och Charge 3 (efter en uppgradering av den inbyggda programvaran) funktionen JBL Connect+
  • Om du har problem med ljudförvrängning eller bortfall, försök med följande:

• Flytta ljudkällan närmare högtalarna

• Flytta högtalarna närmare varandra

• Se till att den strömmande högtalaren (värden) endast ansluter till en ljudkälla, bryt Bluetooth-anslutningen mellan den strömmande högtalaren (värden) och den andra ljudkällan

• Se till att ljudkällan ansluter till en strömmande högtalare (värden), bryt Bluetooth-anslutningen mellan ljudkällan och andra högtalare

• Starta om båda högtalare och ljudkällan

• Se till att högtalarna inte står för nära andra källor med en trådlös signal, detta kan störa förbindelsen

• Parkoppla om ljudkällan med din högtalare

• Om du strömmar ljudinnehåll från internet, kan det finnas problem internetuppkopplingen och inte med själva högtalaren

• Din JBL-högtalare är vattentät med en IPX7-rating. (IPX7 innebär att enheten klarar av nedsänkning till 1 meters djup i upp till 30 minuter.) För att din högtalare ska bibehålla utseende och funktion bör du rengöra den med färskvatten efter användning i simbassäng eller i havet. Torka därefter av alla höljen och områden där vatten kan samlas. Standard för vattentäthet avser kranvatten. Kemikalier och salt i din simbassäng eller från havet kan skada tätningarna eller enhetens yta med tiden om den inte sköljs av efter användning.